StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je ned 20. dub 2025 10:29:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 445 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 45  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Terran je OP!!!!!
PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 14:56:57 

Pralev píše:
iDC píše:
Muzu vas o neco poprosit panove? Stahnete si program SC2 Gears, nactete si vsechny replay, nebo hrajte nejaky cas a ukladejte automaticky vsechny replaye (pro validni statisticky vzorek) a nasledne spuste analyzu vsech replayi ktere mate, sam to tak uz nejaky cas delam, samozrejme zalezi na hracich. Ale proti terranovi mam win rate kolem 55%, takze znacne vyrovnana.

A víš proč? Protože matchmaking systém ti hledá protivníky tak, aby se ti W/L ratio pohybovalo okolo 50%. Když vyhraješ, najde ti to silnějšího protihráče. Když prohraješ, najde ti to slabšího protihráče.

Trololol, na tebe chlape :-) Zkousel jsem cist ty vyplody na tvem blogu, ale ta demagogie je zarazejici a nervy drasajici, tak jsem toho radsi nechal.. Ten matchmaking system funguje trosku jinak, tohle je spis dusledek systemu, kterym funguje, na TL o tom mas krasny analyticky clanek.

ps: postni sem prosim tedy nejake replaye, kde jsi hral jako panbuh, ktery urcite jsi, aspon podle jistoty s jakou se vyjadrujes a presto jsi prohral proti Terranovi, at muzu uznat, ze nic nevim a ty dal trollovat.. :-)

btw: kdyz bych chtel vypustit jakoukoliv logiku veci a pouzit jednoduchost tvych argumentu. Jaktoze jeste nehraju s Nestea, Fruidealerem, Idrou a jim podobnym, kdyz mam proti Z win rate kolem 80% ?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 15:02:56 

iDC píše:
Trololol, na tebe chlape :-) Zkousel jsem cist ty vyplody na tvem blogu, ale ta demagogie je zarazejici a nervy drasajici, tak jsem toho radsi nechal.. Ten matchmaking system funguje trosku jinak, tohle je spis dusledek systemu, kterym funguje, na TL o tom mas krasny analyticky clanek.

Ten matchmaking systém funguje přesně tak, jak jsem to napsal. Načteno o něm mám dost, i tak díky za tip :)

Předpokládám, že nejsi schopen ocitovat (třeba mejlem na Pralev@progamers.cz, ať tu nespamujeme fórum) mi z blogu nějaké ty příklady mé demagogie, že? Líbí se mi, jak lidi neustále útočí na mou osobu, ale takřka nikdy nikdo nepřijde s nějakým konkrétním argumentem proti mým argumentům. Říkám si - proč asi :)

Citace:
ps: postni sem prosim tedy nejake replaye, kde jsi hral jako panbuh, ktery urcite jsi, aspon podle jistoty s jakou se vyjadrujes a presto jsi prohral proti Terranovi, at muzu uznat, ze nic nevim a ty dal trollovat.. :-)

Až se budu nudit, zkusím nějaké takové najít (kde soupeř podle mého názoru hrál výrazně hůře než já a vyhrál) a taky ty, kde já jsem Terran, a někoho dost nekompromisně vydrtím jen díky těm popisovaným OP věcem :)

Edit:

Citace:
btw: kdyz bych chtel vypustit jakoukoliv logiku veci a pouzit jednoduchost tvych argumentu. Jaktoze jeste nehraju s Nestea, Fruidealerem, Idrou a jim podobnym, kdyz mam proti Z win rate kolem 80% ?

Protože matchmaking systém je indiferentní vůči jednotlivých matchupům. Předpokládám, že nejsi úplně hloupej, tak proč tak hloupá otázka? Poradím ti - přemýšlej a pak piš.

Edit2:

Citace:
kde jsi hral jako panbuh, ktery urcite jsi, aspon podle jistoty s jakou se vyjadrujes

A pak kdo je demagog, že?

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 15:11:42 

Ano ano, Terran je strašně OP a všichni brzo umřeme.(2012 klepe na dveře) A ano, myslel sem to naprosto vážně :lol:

OPsty poprosim, at zůstanou v tomto topicu a nezasíraj s tim zbytek fóra.

Díky a přeji hezký den

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 15:12:19 

Pralev píše:
iDC píše:

Ten matchmaking systém funguje přesně tak, jak jsem to napsal. Načteno o něm mám dost, i tak díky za tip :)

Předpokládám, že nejsi schopen ocitovat (třeba mejlem na Pralev@progamers.cz, ať tu nespamujeme fórum) mi z blogu nějaké ty příklady mé demagogie, že? Líbí se mi, jak lidi neustále útočí na mou osobu, ale takřka nikdy nikdo nepřijde s nějakým konkrétním argumentem proti mým argumentům. Říkám si - proč asi :)

Citace:

Až se budu nudit, zkusím nějaké takové najít (kde soupeř podle mého názoru hrál výrazně hůře než já a vyhrál) a taky ty, kde já jsem Terran, a někoho dost nekompromisně vydrtím jen díky těm popisovaným OP věcem :)

Edit:

Citace:

Protože matchmaking systém je indiferentní vůči jednotlivých matchupům. Předpokládám, že nejsi úplně hloupej, tak proč tak hloupá otázka? Poradím ti - přemýšlej a pak piš.

Tohle je posledni troll post, kterej tu napisu, dokud se mi nedostane nejake replay od tebe..
Neutocim na tvoji osobu, napsal jsem snad neco cim bych te urazil? Pouze jsem kritizoval co pises, protoze s tim nesouhlasim a statistika tvoje domnenky taktez nepotvrzuje.

Pokud je indiferentni, tak jaktoze stale zvladam vyhravat i ostatni matchupy, kdyz 80% vyher nad zergy by me melo jasne posunout v matchmaking systemu na vyssi pozice v celkovem hodnoceni a tudiz znevyhodnit v PvT / PvP ?

ps: nudis se ted, protoze sem pises, jinak bys delal neco produktivniho urcite ;-)

pss: vsechno to konci na tom, ze by mi melo byt uplne jedno co pises a odted se tak zacnu chovat..

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 15:12:57 
 ICQ  Profil

http://www.youtube.com/watch?v=iwGFalTRHDA

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

at zije whinovanii jooo troling is my best friend juhuuu :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 15:24:04 

iDC píše:
Tohle je posledni troll post, kterej tu napisu, dokud se mi nedostane nejake replay od tebe..
Neutocim na tvoji osobu, napsal jsem snad neco cim bych te urazil? Pouze jsem kritizoval co pises, protoze s tim nesouhlasim a statistika tvoje domnenky taktez nepotvrzuje.

Pokud je indiferentni, tak jaktoze stale zvladam vyhravat i ostatni matchupy, kdyz 80% vyher nad zergy by me melo jasne posunout v matchmaking systemu na vyssi pozice v celkovem hodnoceni a tudiz znevyhodnit v PvT / PvP ?

ps: nudis se ted, protoze sem pises, jinak bys delal neco produktivniho urcite ;-)

pss: vsechno to konci na tom, ze by mi melo byt uplne jedno co pises a odted se tak zacnu chovat..

"Trololol, na tebe chlape :-) Zkousel jsem cist ty vyplody na tvem blogu, ale ta demagogie je zarazejici a nervy drasajici, tak jsem toho radsi nechal.." - tohle je kritika toho, co píšu, nebo útok na mou osobu? Protiargument nějakému mému argumentu to není, jen hloupý emotivní útok.

Pokud jsi tak dobrej, že máš svou celkovou statistiku nad 50%, tak proč ne. Ostatně stačí se podívat třeba na blizzardí každotýdenní TOP 200, kde tihle nejlepší hráči mají své W/L ratio výrazně nad 50% (stejně jako WORST 200, kdyby existovalo, by určitě sestávalo z hráčů, co mají ratio výrazně pod 50%). Co je na tom tak divného nebo nepochopitelného?

Jinak upřímně já měl fakt za to, že jen trolluješ a snažíš se bejt vtipnej. Ty si doopravdy myslíš, že ten matchmaking systém není vůči matchupům indiferentní? :) Pakliže máš opravdu proti Z 80% a celkové W/L ratio máš něco nad 50% (alespoň podle tvého podpisu), znamená to, že v jiném matchupu máš výrazně horší ratio (aritmetický průměr, doufám, zvládáš).

Nenudím se, pracuju na seminárce a vždycky, když mám nějaký souvislejší blok hotový, jdu se podívat, co je na fóru nového :)

Očividně ti to jedno není, jinak bys dosud neodpovídal :) Takových siláků, co jsou hrozně nad věcí, už tu bylo.... :)

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 15:26:31 

Citace:
http://www.youtube.com/watch?v=iwGFalTRHDA

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

at zije whinovanii jooo troling is my best friend juhuuu :D

xD

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 15:39:36 

Sem Terran a tvrdím, že terran je OP a basta, to co má pralev v blogu - 100% souhlas, bohužel pro neterany lehce kontraproduktivní, páč nám terranům co to s pokorou čtou to otvírá oči(alespoň nám slabším, ti lepší je již mají otevřeny) Ale Praleve píš stále tvůj blog je jediné co SC2 čtu (krom tohoto vebu).
Co z celou OP problematikou - kdo hrajete pro srandu jako já a nemáte diamantové ambice buďte trpěliví věřím že příjde více balančních patchů, případně to prostě musíte zkousnout. Kdo chcete být top - dostat se co nejdál dělejte to co vás tam nejlépe dovede - chci bejt mistr světa v čemkoliv tak použiju ten nejlepší nástroj, mám li na výběr 3 nástroje (rozumněj 3 rasy) vyberu si ten nejlepší....Tak teď mě nebudou mít rádi ani moji spolurasisté:-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 15:47:36 

Citace:
Takových siláků, co jsou hrozně nad věcí, už tu bylo....

Já nevím, ale iDC má 2140 bodů v ladderu, měl bys ho aspoň trošku respektovat. Navíc, podle mě, řekl docela jasně, až mu pošleš replay, kde jsi hrál skoro bezchybně a stejně jsi prohrál (kvůli imbalanci, jak říkáš), tak řekne, že je Terran OP. Je to jednoduché, prohráváme, kvůli tomu, že děláme chyby. Když se podívám na replay, kde jsem prohrál, zamyslím se a řeknu si, kde jsem udělal chybu. Když se podíváš na replay ty, zaymslíš se a řekneš si, co je kde imba. Neukamenuj mě, prosím, je to dost nadsázka, nechci tě nijak urazit :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 15:52:04 

ale tvoja babka je OP to len ty newes hrat starcraft a myslim ze chlapci z blizzardu vedia ovela lepsie nez ty kto je OP a ked si budu mysliet ze Terran je OP tak to vybalancuju

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 445 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 45  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina