iDC píše:
Tohle je posledni troll post, kterej tu napisu, dokud se mi nedostane nejake replay od tebe..
Neutocim na tvoji osobu, napsal jsem snad neco cim bych te urazil? Pouze jsem kritizoval co pises, protoze s tim nesouhlasim a statistika tvoje domnenky taktez nepotvrzuje.
Pokud je indiferentni, tak jaktoze stale zvladam vyhravat i ostatni matchupy, kdyz 80% vyher nad zergy by me melo jasne posunout v matchmaking systemu na vyssi pozice v celkovem hodnoceni a tudiz znevyhodnit v PvT / PvP ?
ps: nudis se ted, protoze sem pises, jinak bys delal neco produktivniho urcite
pss: vsechno to konci na tom, ze by mi melo byt uplne jedno co pises a odted se tak zacnu chovat..
"Trololol, na tebe chlape

Zkousel jsem cist ty vyplody na tvem blogu, ale ta demagogie je zarazejici a nervy drasajici, tak jsem toho radsi nechal.." - tohle je kritika toho, co píšu, nebo útok na mou osobu? Protiargument nějakému mému argumentu to není, jen hloupý emotivní útok.
Pokud jsi tak dobrej, že máš svou celkovou statistiku nad 50%, tak proč ne. Ostatně stačí se podívat třeba na blizzardí každotýdenní TOP 200, kde tihle nejlepší hráči mají své W/L ratio výrazně nad 50% (stejně jako WORST 200, kdyby existovalo, by určitě sestávalo z hráčů, co mají ratio výrazně pod 50%). Co je na tom tak divného nebo nepochopitelného?
Jinak upřímně já měl fakt za to, že jen trolluješ a snažíš se bejt vtipnej. Ty si doopravdy myslíš, že ten matchmaking systém není vůči matchupům indiferentní?

Pakliže máš opravdu proti Z 80% a celkové W/L ratio máš něco nad 50% (alespoň podle tvého podpisu), znamená to, že v jiném matchupu máš výrazně horší ratio (aritmetický průměr, doufám, zvládáš).
Nenudím se, pracuju na seminárce a vždycky, když mám nějaký souvislejší blok hotový, jdu se podívat, co je na fóru nového

Očividně ti to jedno není, jinak bys dosud neodpovídal

Takových siláků, co jsou hrozně nad věcí, už tu bylo....