T.iN.T.a píše:
Ja jsem psal neco o tankach?

Ja sem psal o tom, ze ted akorat na forech budou vic flamovat terrani a min zergove.
Asi jsme se trochu nepochopili. Moje poznámka o tancích znamenala, že ze všech OP terranských věcí bude doopravdy nerfnuta jen jedna (tanci). Stále další OP věci zůstávají, takže ubrečené Terrany v dlouhodobém horizontu stále neočekávám.
Citace:
Mozna by ti nekdo mel rict, pro tebe asi neprijemnou novinu: Tohle neni BW...
Ano, to samozřejmě není. Avšak i člověk BW neznalý by očekával, že roj malých potvůrek (Speedlingů) ukouše dělostřelectvo. Mně to tedy alespoň přijde dost logické. V BW to tak fungovalo, v SC2 dosud ne, po tomhle patchi snad bude.
Citace:
Nerfnout jakkoliv tank bude mit akorat za nasledek, ze se tepla koule pojede jeste castejc - sux. A vubec tahlu zmenu moc nechapu, kdyz uz tak at mu uberou naopak proti armored a na light nechaj. Takhle bude furt stejne silnej, proti svojemu jakoze "counteru" ultram a mass hyder bude pravdepodobne necounterovatelnej.
Tak to mi zrovna naprosto vyhovuje, protože bio ball je to, co se odráží nejsnáz. Fungal growth + Banelingové + Speedlingové + Roachové úplně drtí MMM, Colossi + bouřky rovněž. Naopak mech je to, co Zerg prostě nemá jak dát, a proti tankům + EMP nemá Protoss v podstatě žádnej ground counter (po patchi už snad budou fungovat Chargeloti).
Mimochodem, mass hydry jsou Terranem strašně snadno counterovatelní, prostě k tomu mechu stačí přidat víc Hellionů. Hydry jsou light a pokud ten dotyčnej Terran má aspoň nějaké micro (aby útočil na řadu Hyder ze strany a ne zepředu), chcípají strašně rychle. A Ultraliskové? Ti jsou ok a fungují proti mechu celkem dobře, ale stejně jako s Brood lordy je tu jeden zásadní problém - v 90% her se k tomu Zerg vůbec nestihne proti Terranovi dostat.