StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je čtv 04. zář 2025 16:59:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Potkali jste už nějakého hackera ?
Ano 18%  18%  [ 9 ]
Ne 82%  82%  [ 41 ]
Celkem hlasů : 50
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Hackeři na starcraft2
PříspěvekNapsal: čtv 12. srp 2010 14:24:14 

No prave, ze nekoukal a jen na tech screenech mi neprislo nic divnyho:)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 12. srp 2010 14:43:22 

T.iN.T.a píše:
No prave, ze nekoukal a jen na tech screenech mi neprislo nic divnyho:)

Divný to bylo už ze screenu, že neměl odhalenou mapu, takže nemohl vědět, že se na té pozici terran nachází a už rovnou bouchl pylon na jediné místo, kde nebyl wall.

Je to smutné, že už ted je ve hře tolik hackerů.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 12. srp 2010 17:41:53 

JohnyX píše:
..takže nemohl vědět, že se na té pozici terran nachází a už rovnou bouchl pylon na jediné místo, kde nebyl wall.
Prave sem psal, ze terran na 90% stavi supply bliz ke krystalum a tohle je proste vetsinou volny. Coz nic nemeni ze v tom replay jsou videt i jiny dukazy.
JohnyX píše:
Když byl jasný, tak se objevilo čekání na hráče a pak leavnul a napsalo mi to Victory. Úraz byl v tom, že se tato hra vůbec nereportnula, jako by se nehrála.

To je zase hra dneska: Nejdriv 2x proxy gate, pak raxy v mainu i s bunkrem a do tretice po startu kola protisrac parkrat zalaguje, pak dropne, napise se mi Victory tak a na miste kde se pisou body je napsany "match in progress" a neni to tam vubec zapocteny. No chvili uz jsem videl rude, ale ted koukam ze po 10min a 2 reconnectech uz to tam je, tak jestli to nebyl i tvuj problem...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 12. srp 2010 17:51:54 

Ja bych to zas tak nedramatizoval. uz se mi i stalo, ze jsem vyhral a v historii zapasu jsem mel prohru a odecteny body. Po reconnectu uz to bylo OK, vyhrta a plusovy body. BN asi nestiha :-)

Asi 2x se mi stalo, ze hra zacla a behem sekundy Victory. A v poho, vyhra i body zapocteny. Asi ho to vyhodilo hned po startu, nevim.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 12. srp 2010 17:56:55 

Mi řeknete.. co je to za dmnci :D Chápu u jiných her.. hackujou..heckoujou..když je průser, tak založej nový acc... Ale že si koupí hru (a ne zrovna levnou) a hackujou s tím, že jakmile se to provalí (což je otázka pár stížností na blizz a pár replayů), tak přijdou vlastně o hru a můžou si ji tak maximálně hackout a hrát proti PC... To je prostě těžká dmnce tohle. Nechápu.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 12. srp 2010 18:08:52 

HelmutStein píše:
Mi řeknete.. co je to za dmnci :D Chápu u jiných her.. hackujou..heckoujou..když je průser, tak založej nový acc... Ale že si koupí hru (a ne zrovna levnou) a hackujou s tím, že jakmile se to provalí (což je otázka pár stížností na blizz a pár replayů), tak přijdou vlastně o hru a můžou si ji tak maximálně hackout a hrát proti PC... To je prostě těžká dmnce tohle. Nechápu.

Me spis vadi, ze tohle se klidne muze obratit i proti tobe. Uz mi jeden jouda vyhrozoval, ze me nahlasi, pac jsem prej nescoutoval a sel na jisto na jeho exp. Pripominam, ze to byla jeho prirozena, tudiz po ceste :-) To aby se taky clovek za chvili bal, ze nejakej jouda nevydrzi prohru a bude "bonzovat" takovyhle nesmyly :-(

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 12. srp 2010 18:13:17 

To se jen tak proti tobe neobrati. Muselo by jich bejt vic a navic na hoax jsou nejspis 3rd person programky ktery kdyz u tebe blizz nezjisti, tak neresi. Myslim ze tehlech "bonzu" uz maj spoustu.

Stejne jako ve wow ... uz pparkrat na me nekdo podal stiznost (kvuli lepsimu dmg a pod.) a vetsinou to blizz bud ignoroval, nebo dostal vystrahu ten dotycnej :)

Obrázek

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 13. srp 2010 7:11:54 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Navyse, vacsina tychto hackerov hra na trial key. Len ostatnym kazia statistiky a sebe honia ego.

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 13. srp 2010 7:24:06 

No me uz taky parkrat nazvali hackerem. Nejvtipnejsi byl asi jeden terran na Xel'naga towers, kterej jel proxy reaper rush. A chytre ho stavel kousek vedle xel'naga veze. Takze hned se scoutovaci probou sem objizdel veze a videl to, takze s tou probou sem mu zabil scv ktery ten barak stavelo. Tam jsem byl hacker poprvy.

Poslal druhy, kterym uz to dostavel, donutil sem ho nakonec barak zvednout. No a jelikoz s nim letel nekam do haje zelenyho, tak sem samozrejme zacal scoutovat mapu, kam letel. No a pro sichr sem zacal stavet pylony okolo baze, kdyby nahodou. Samozrejme letel s nim do my baze a kdyz sem tam postavil pylon, byl jsem hacker podruhy:D

Ale primo s nekym, koho bych mohl nazvat hackerem jsem se nesetkal...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 13. srp 2010 9:53:43 

Ahoj,

zkoumal jsem nějaká videa na youtube, ale pořád nechápu jak ten maphack presne funugje ;o( . Můžete mi to někdo pls vysvětlit.

Díky.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina