To je spíš na lamky, normální hráč to vyscoutuje a sejmě tě, nebo je připravenej.
Mimochodem hraje někdo protossa na úrovni gold a lépe ? Potřeboval bych nějakýho mentora, protože prostě nějak nemůžu přijít na to, jak hrát efektivně PvZ a PvT. Konkrétně třeba z posledních her mám pocit, že MM nebo dokonce MMM od T se nedá. V první hře sem jel hlavně armádu, žádný blbosti, měl sem tři tech budovy, stejně tak terran, ale on měl stejěn větší armádu a ještě si expil. Další hra, moje APM dvojnásobný, ale protivníkovi stačilo tlačit MM a pak ještě přidat medivacy. Tentokrát sem jel čistě armádu a stejně nic. Kvůli těm zasranejm marauderům se nedá ani efektivně zdrhat. Jakýkoliv setkání s protivníkem končí 1-2 mrtvou jednotkou, i když to je jenom ťuknutí a já se hned stahnu, tak někdo prostě chcípne, protože je zpomalenej. Hledal sem na netu, ale bohužel je to zatim jenom plný keců a hlášek typu "nemám sice betu, ale myslim si...". Rada typu "mixed army of zealots, stalkers and sentries eat MM" nebo "zealots and immortals" je k ničemu, protože první neni pravda a než P má immortaly, tak mu na bránu klepe 8 marauderů a 10 mariňáků... Takže ideální by byl replay efektivně zahranýho PvT, kde se todle řeší... má někdo ? Ví někdo ?
|