StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je ned 20. dub 2025 10:38:33

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Postup do vyšších lig
PříspěvekNapsal: ned 30. led 2011 11:23:06 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Ja se po placement dostal do gold (jeden disconnect, padne mi tak kazdou 5.-10. hru net) a pak behem par dni platina a za dalsich par dni diamond, hraval jsem driv puvodniho SCBW

EDIT: kdyz ted nad tim premejslim, tak mam asi 30-40 proher jen kvuli disconnectum, to uz bych mozna byl v master lize, kdybych nemel tenhle debilni net :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 30. led 2011 12:17:24 

Díky za odpovědí,

Je mi úplně jasné že základ je počet her a od toho se pak odvijí rychlost postupu, nikdy sem multiplayer v žádné strategii nehrál, vždy jen kampaň a za školních let SC1 s kámošema v hernách ale taky ne nějak moc. Takže v tomto sem opravdu taky dost nováček. Mám rodinku takže je těžké najít dost volného času ale hraní mě dost baví a SC2 si myslím že mi vydrží hodně dlouho... Jen na něj najít dost času no :D

Ještě jedna věc mi trochu vrtá hlavou, občas koukám na hráče v mé divizi a podobně a třeba jsou tam hráči co mají odehráno 500 her a stále jsou jen v bronzu, sice na prvním místě v divizi ale stále bronz a to nějak nedovedu pochopit...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 30. led 2011 12:33:24 

Gepi píše:
Ještě jedna věc mi trochu vrtá hlavou, občas koukám na hráče v mé divizi a podobně a třeba jsou tam hráči co mají odehráno 500 her a stále jsou jen v bronzu, sice na prvním místě v divizi ale stále bronz a to nějak nedovedu pochopit...

Tak... nejde jen o to, odehrat co nejvic her, ale taky vic vyhravat, nez prohravat :) Kdyz hrajes v bronzu, tak nehrajes jen s lidma z bronzovi ligy... sem tam ti to hodi i lidi ze silveru, ktere az zacnes porazet... tak te to hodi do silveru... Samotnemu tomu mechanismu rozrazovani hracu do lig... a postupum je tu venovanej samotnej topic, ale nic zajimaveho se tam nedoctes... jsou tam jen domenky a nikdo krom vyvojaru presna cisla nezna... ale tak zaklad pro postup ze svoji ligy je porazet lidi, kteri jsou o ligu vyse.

Je vic zpusobu, jak se zlepsit... neni treba od veci pri prohre si pustit replay... a zjistit, kde si udelal chybu. A pokusit se tu chybu neopakovat... Jake streamy treba sledujes?? Ja treba videl cca 100 komentovanych zapasu od Huskyho (http://www.youtube.com/user/huskystarcraft?blend=1&ob=4)... a dalo mi to mnohem mene, nez treba 4 matche od Day[9] (http://www.youtube.com/user/day9tv?feature=chclk)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 30. led 2011 12:41:42 

Gepi píše:

To mi taky vrtá hlavou, člověk by řekl, že po pár set odehraných hrách budou ty lidi mít už trochu povědomí o tom, co ta hra je, což rozhodně znamená že by v broznu neměli co dělat..

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 30. led 2011 12:45:17 

Jojo to jsem si taky říkal že asi stále poráží jen lidi z bronzu a s vyššíma ligama prohrává, ale jen mi zarazilo že se ty lidi nezlepšují při takovém počtu odehraných her... Ale je taky dost možný že jen hrají samý rushe, cheesy a podobně a to pak na lepší hráče asi nefunguje.

Jinak analyzuji všechny své odehrané hry (tedy přesně všechny prohrané a občas i vyhrané) a snažím se najít své chyby což není zas tak těžké jelikož je jich dost :D

Bohužel moje angličtina není na dobré úrovni tak sleduji SC2CZ stream, ale na youtube koukám na i na forcestrategy kanál sice nerozumím všemu ale něco člověk pochytí.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 30. led 2011 13:14:30 

Je vůbec mezi bronz a silver nějaký výraznější rozdíl ? Btw hází to klidně i soupeře o dvě ligy výš a tak, pytrně když někdo moc vyhrává, aby ho to zase usadilo.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 30. led 2011 13:17:57 

moje anglictina neni taky vubec silna (na skole jsem se ucil nemecky...) ale Day9 mi prijde ze to dela i pro neanglictinare... protoze kdyz si nejses jistej ze rekl "Queen"... a melo to slovo velkej vyznam, tak tu hru pauzne a jeste na tu queenu klikne mysi :D. Pokud zvladas alspon par zakladnich slov, tak tomu budes rozumet (nepotrebujes vedet, ze ti rika, ze se vcera spatne vyspal, musi jit za hodinu nakoupit... atd) Vyzkousej treba tohle: http://www.youtube.com/user/day9tv?feature=chclk#p/u/4/I-BZ9wXgzIo... kdyz z toho nic mit nebudes, tak se dal divej na nase ESL no...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 31. led 2011 0:09:25 

Ahoj Gepi,

jsem na tom asi úplně stejně jako ty, jen ten bonus pool mámo něco menší (2300 :D ). S RTS mám zkušenosti pouze v kampaních a sem tam coop proti AI, jenže tohle je o něčem jiném.
Prohrávám co se dá, dokud nedostanu vyrovnaného soupeře, tam sem tam dokážu i vyhrát. Ale tuším, že to tak má být. Teprve se učím mapy a vůbec se srovnat s BO, absolutně si nestíhám pamatovat, co všechno musím dělat a pak kvůli tomu prohrávám.
Naštěstí mám něco nakoukáno a své chyby rychle najdu, ale dostat to do ruky asi chvíli potrvá, zvlášť když fakt nemám čas u toho sedět denně x hodin.

Předpokládám ale, že se to s počtem odehraných her bude zlepšovat. A navíc, hra mě baví a o to asi hlavně jde.

Chtěl jsem jen doplnit tvou úvodní oázku: Ten hrozivý poměr w/l je ze začátku asi normální, že jo?

Jinak držím palce při zlepšování a hlavně se bav.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 31. led 2011 0:30:43 

Gepi, Keaya nechtěli byste si někdy zahrát?? Sice sem gold, ale hodilo mě to tam hned z placementu a se starcraft nemám moc zkušeností. Kdyžtak sem SteelPinguin 742

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 31. led 2011 1:07:48 

Jelikož sem nehrál BW a velice chytře sem přeskočil úvodních 50 rozehřívacích her, tak sem po placment skončil v beznadějném bronzu s jednou odřenou výhrou. Trvalo mi asi 50-60 zápasů než sem se dostal z bronzu, ale pak sem se během pár dní dostal velice rychle až do platiny a nakonec až do diamantu.

Nejtěžší bylo zjistit, jak se to má hrát. Když sem zkouknul pár streámů, pár replayů, tak mi hry v silveru a goldu připadaly jako procházka růžovou zahradou.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina