To elkar : nechaj amikov na pokoji a radsej napis co si myslis ty.
To Pralev : suhlasim s banelingami. To je asi jedine co mi zatial v SC2 urobila radost - ked na mna pouzil jeden typek baneling drop + baneling miny, bol som stastny, i ked to odnieslo niekolko marinakov svojimi zivotmi

Ta hra co som s nim hral mala ... stavu. Ale takych nie je moc. A tu je ten link
http://eu.battle.net/sc2/en/forum/topic/1820952483#1 . Hrac menom Zee perfektne doplnil to, co som zacal svojim topicom.
To Weezing : ano, tanky maju nejake vyuzitie, i napriek tomu si myslim, ze zdaleka nie take ake v BW. Tanky su menej useful ( v prospech marauderov ), co je skoda, pretoze s tankom je viac fun ako s marauderom. Ale chapem tvoju pointu.
To ondik : zamerne som battlecruiser neporovnal s BW, tam tiez stal za staru backoru

V podstate je tomu tak i v SC2 - ak mas tazky air prevahu, vtedy mozes pouzit BC, inak nie. Inak tiez som zvedavy co prinesu expanzie ( alebo skor patche ktore s nimi pridu, lebo ako bolo tusim kedysi povedane - ci uz budes mat iba WoL , alebo vsetky tri casti, multak ostane spolocny ).Ostava iba dufat

Chcel som vytvorit topic aj na TL ale ked sa zeragistrujes nemoze prve tri dni vytvarat topic. Ze vraj aby im to nezahltili newcomeri. Asi na tom nieco bude heh
To Grand : pekny preklad . mine dragging = vtahovanie min. Napr. pomocou zealota aktivujes minu a bezis s nim ( a mina za tebou ) do terranskej armady aby im tam vybuchla pod prdelou

To Quimby : to by som bol aj ja rad. A kludne aj reavera, nech sa Akklain neciti okradnuty

To Deska : ta hra je z predpotopnej doby, takze na dnesne pomery je jej gameplay nudny. Preto som napisal sledovat od 5- do 10 min. To video malo ukazat,ako ma vyzerat dobra ( aspon podla mna ) mechanika v hre ( vsimol si si , ze toss mal observera ktory isiel tesne vedla min btw ? ). Samotny gameplay je zastarany, ak chces vidiet moderny TvP tak skus toto
http://www.youtube.com/user/nevake#p/u/6/9KIfzZ447Ww . Ak sa ti ani to nebude pacit, tak respektujem, ze mame iny vkus no

To Aklain : nezacinaj tu dalsiu flamewar. Ja to mas topic Jak hrat protose 2

Radsej napis nieco k veci.
To White : cakam ze odpisu obe skupiny a povedia preco. Nie som remcal, toto je moj druhy topic vobec. O tom, ze tento topic tu dam som sa rozhodol po pol roku od vydania hry a po 500 hrach, takze nejde o ziadny narychlo splacany trolling. Necakam ze pride komutny manager blizzardu a napise " bereme ta do firmy, budes designovfat SC2 lebo tvoj topic je uzasny ", ale cakam ze mozno si ho niekto precita a mozno si povie " hej, mozno tu nieco z toho je pravda" ... teda ziadne zazraky. A nie je pravda, ze kazda jednotka v porovnani s BW je horsia. Ak si precitas cely clanok , zistis ze battlecruiser je v podstate rovnako naprd ako v BW. Tiez som nepovedal krive slovo na medivac, vikinga, ravena a banshee. A na SCV tiez nepadlo nic zle
A hlavne - ak docitas cely moj topic do konca, zistis, ze som napisal nieco ako : paci sa mi kopa vaci na SC2. nova grafika, matchmaking system, ladder system, MBS, automining, smart units,nekonecna grupa....i novy battle.net je dobry, aj ta grafika v battle.net menu je pekna

Pacia sa mi macro mechaniky u kazdej rasy, rozsirovanie creepu,banelingy,brood lordi.. je to jasne ?
K tomu tanku - preferujem rolu, aku ma tank v BW. V SC2 tato rola je ohodne mensia podla mna kvoli marauderovi. Co je skoda , pretoze marauder je na pouzivanie menej zabavny ako tank. Tot vse

Raven - to je zaujimavy napad. i ked podla toho ako si to napisal to neznie moc efektivne, ale musim priznat, ze to ma potencial urobit mi to radost