StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je ned 20. dub 2025 10:25:47

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Random team league - stav mysli
PříspěvekNapsal: stř 19. led 2011 1:07:38 

hraju hodne tymovky , 2v2 a 3v3 a je to fakt pecka zabava. Jak rikas hodne casto jsou tam lidi co nevi nebo reaguji fakt opozdene, pak jini co proste jdou 6pool a podobny sragory, ale taky obcas nejaky kvalitni makro hry.Osobne se snazim s kazdym mluvit a napsat mu svuj openning a kam stim pujdu a pak se snazim jet nejaky tymovy jednotky tj , tanky a jezdim kde vidim co je treba.Hodne zalezi na spoluhracich ale vetsinou v tech vyssich ligach se domluvime. K tem nadavkam potkal jsem par takovejch ale myslim ze vic je to v 1v1 nez v teamovce.Hlavne kdyz nekdo nadava tak ja ani nevim komu protoze mam tymovy barvy tak se o to nestaram.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 19. led 2011 9:17:51 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Ze mam v teame nooba si zvykam... serie ma iba to, ze bnet nas team vyhodnoti ako favorizovany, len preto ze ja som platina, partak je striebro a obaja superi su zloto (alebo podobne). Jeden to tazko utiahne.... ale da sa to zvladnut ked partak komunikuje a necha si poradit.

Absencia anglictiny je ale velky problem... ked vidim francuzov, tak mam chut rovno leavnut. A pritom tu nehovorime o nejakej dokonalej znalosti anglickeho jazyk (ktoru nemam ani ja)... na hranie sc predsa staci par desiatok slovicok a fraz. Vsetko ostatne su nazvy jednotiek ;) To by sa mal naucit kazdy.

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 19. led 2011 10:40:14 

Panove,diky za vase zkusenosti a nazory...je zajimavy cist, jak to vnima nekdo jiny.

2 Weezing : jj..tohle je dobrej pristup, zjistit ze ktere je ligy a pak se podle toho zaridit, prip. poradit..
Je fakt ze jsem se nikdy spoluhracu neptal v jake lize jsou, ale vzdycky se snazim vypozorovat jejich skill a pak poradit a nebo naopak nechat si poradit.Asi to zkusim :)

2 Saltazar : jj ..komunikace funguje i v randomu, potom co jsem potkal nekolikrat prave skupinku francouzu nebo nemcu, kteri vesele hovorii v jejich jazyce ( ziju v Belgii a farancouzsky celkem umimm, ale tohle bylo chrceni :D ), jsem si mic vypnul a jedu jen chat text.Ale obecne otazka velitele je hodne zajimava a ja osobne jsem rad kdyz se toho nekdo ujme vcetne me.Bohuzel uz jsem narazil na nekolik pripadu, kde veliteloval clovek, ktery se opravdu precenil.Pulka navrhu nesmysly, vedouci az k sebevrazednjem utokum :D
V par pripadech jsem musel jit dokonce do velitelske opozice, kdy jsem zbyle dva typky se snazil odradit od jeho "rozkazu"....4gate nechavam bez komentare, osobne me zacal nudit tenhle opening dost rychle, ale jeho ucinnost je drtiva.

2 Pralev : :D jo, tak to si zive predstavuju, muj otec je sice uz duchodce skoro, ale hi tec orientovanej, takze masti i hry a vetsinou ta uroven neni valna a kdyz uz jsme u toho, tak jsem mu SC2 koupil v CZ verzi k Vanocum, ze bysme treba meli tym 3v3 s mym otcem a kamaradem, ale nebyl to ten nejelepsi napad :D

2 Skylleer : me se libi ten vyraz "tymovy jednotky" ...to je presne, podle meho nazoru, to spravne chapani tym games.
Neni potreba aby vsichni meli stalkery , bo hydry ...ale mix podle toho , co je potreba.Napriklad pred par dnema jsem hral ja toss + 3 terani vs 4 terani ...cca gold, platina prumer tymu.Po scoutu bylo jasne ze jedou early marine push , mozna nejakej all in, zahlasil jsem fast kolose kolegum, 2 nasi jeli tanky a posledni ghosta na haraseni s nuke ...jak to dopadlo netreba psat, ale byla to ukazka dobry komunikace na nasi strane po scoutu, kdy 3 lidi zmenili svoje pocatecni plany a jeli to , co bylo evidentne potreba, tak aby celkovej mix nasi army byl ten pravej.

Btw : jak pises , ve vyssich ligach se nejak domluvime.....muzu potvrdit, ze kdyz hraju v noci, tak se hraje hodne proti a s diamondama, a to je uplne jina dimenze...nekdy to uz zavani ctenim myslenek :D

2 Goodwill : jsem se fakt rozesmal, protoze Francouzi a wallonsti Belgicani jsou na tom s Anglictinou fakt strasne..a minule jsem mel v tymu dokonce 3 polaky ( sub 3clennej team + ja jako random 4v4 team ) a ty se mnou nehodlali mluvit vubec :D a jeli polstinu, jeste ze jsem neco pohytil :D

to all : btw co se tyce ruznejch 6poolu a canon rushu a ja nevim co vsechno v team lize, tak kdyz to vidim, jdou na me mrakoty :shock: .Kvalitni makro hry skutecne obcas, castejsi jsou jeste early rushe, pushe ...aneb v 6.minute vsichni na nejslabsiho..tam pak staci aby se nekdo dobelhal na braneni pozdeji a uz jsou problemy.

Tak vyborne, otazka velitelstvi se pro me stava ted jeste dulezitejsi, aby sance na win byla vyssi.
Zkusim to jeste vylepsit.Nejsem zadnej general, mam odehrano cca 600 her v ligach SC2, ale nebojim se toho a delat ta rozhodnuti nebo radit nekdo musi. ;)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 19. led 2011 20:57:01 

osobně sem tenhle problem měl taky a ted už to beru s klidem nervy sou fuč a beru to v pohodě někdy mě rozlítí hra s kámošem kdy hrajem vyrovnanou hru a najednou na mě naběhne 7 thoru a je hotovo :D. pak si pustim replay a zjistim tady se měla jet expa i když on utočí skoro pořád a přecijen za zerga jeste neumimm produkovat jednotky kdyz je 2 min micro boj.

ale jak me přešlo nervování beru to fakt jako šachy bavím se vymýšlením taktik pilováním mikra makra treningove hry s kamošema supr :D jen si musím rožšířit friendlist páč těch 5 lidí už mam sčekly. takže klidně pište rad zahraju.

Zylvar #355
Problém způsobený tankem je i tankem řešitelný.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 20. led 2011 14:17:08 

niesi sám kto si musí rozšíriť friend list :) ... mňa najviac vie naštvať keď prehrám na úplnú hovadinu z mojej strany :/ ... vtedy viac menej nadávam na seba ale inak dokážem byť kludný :)

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina