StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je čtv 15. lis 2018 11:24:46

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: nejde znicit struktura apod
PříspěvekNapsal: stř 18. lis 2015 21:54:19 
Offline
 Profil

Registrován: ned 14. dub 2013 13:28:19
Příspěvky: 2
Ahoj lidi.Potrebuju poradit, je to asi nekde v nastaveni, ale za boha nemuzu najit kde. Kdyz hraju nejaky mod napr Battle of Bel shir, postavim indestructible rock a nejde mi znicit. Pred nejakou dobou to slo tak, ze na to stacilo kliknout a tusim klavesu V a objekt se znicil. Prosim poradte kde se to da nastavit nebo kde je problem. Dekuji predem.


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: nejde znicit struktura apod
PříspěvekNapsal: pát 20. lis 2015 10:59:39 
Offline
 Profil

Registrován: pát 15. čer 2012 8:00:09
Příspěvky: 19
McZmener píše:
Ahoj lidi.Potrebuju poradit, je to asi nekde v nastaveni, ale za boha nemuzu najit kde. Kdyz hraju nejaky mod napr Battle of Bel shir, postavim indestructible rock a nejde mi znicit. Pred nejakou dobou to slo tak, ze na to stacilo kliknout a tusim klavesu V a objekt se znicil. Prosim poradte kde se to da nastavit nebo kde je problem. Dekuji predem.



Teda ja tohle neznam, ale kdyz se neco jmenuje INDESTRUCTIBLE ROCk, tak by to asi ani nemelo jit znicit...


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: nejde znicit struktura apod
PříspěvekNapsal: pát 27. lis 2015 21:44:22 
Offline
 Profil

Registrován: ned 14. dub 2013 13:28:19
Příspěvky: 2
BaronDevil píše:
McZmener píše:
Ahoj lidi.Potrebuju poradit, je to asi nekde v nastaveni, ale za boha nemuzu najit kde. Kdyz hraju nejaky mod napr Battle of Bel shir, postavim indestructible rock a nejde mi znicit. Pred nejakou dobou to slo tak, ze na to stacilo kliknout a tusim klavesu V a objekt se znicil. Prosim poradte kde se to da nastavit nebo kde je problem. Dekuji predem.



Teda ja tohle neznam, ale kdyz se neco jmenuje INDESTRUCTIBLE ROCk, tak by to asi ani nemelo jit znicit...


Skoda no. Ne to se jen tak jmenuje, to neni pro tebe, ze to nemuzes znicit, ale pro enemy. Bohuzel jsem na to zatim neprisel, ale bez toho hrat nejde, protoze kdyz se ukliknu, tak je cela hra v haji.


Nahoru
Odpovědět s citací  

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz