StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pon 10. pro 2018 22:52:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nizke FPS v late game
PříspěvekNapsal: pon 07. kvě 2012 18:40:24 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: ned 12. čer 2011 9:32:22
Příspěvky: 43
Bydliště: Nový Jičín
Zdar
Mam asus g73 s i7 2630qm 2,8ghz a gtx460m a v late gamu mam treba i pod 30 FPS a to se mi zda na silu procesoru hodne malo na to ze mam vsechno na nizke detajly. Na stejne fps to zvlada i muj stolni pc se starou core 2 quad q6600 2,4ghz a to se mi zda trochu divne. Notebook mam 3/4 roku a jeste sem ho kompletne necistil tak je to mozna tim ale moc se mi nezda aby sandy bridge mel stejny vykon jako 5 let stary procesor

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Nizke FPS v late game
PříspěvekNapsal: pon 07. kvě 2012 19:58:37 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: ned 29. srp 2010 22:32:32
Příspěvky: 264
Bydliště: Praha
máš NB zapojen v síti, nebo jedeš na baterku? Od poloviny kapacity baterie se mi taky seká každá hra, ale jakmile je v síti, není problém....

_________________
Obrázek

nikdo nejsme profík, hrajem tak jak se dá"
Necro#710


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Nizke FPS v late game
PříspěvekNapsal: pon 07. kvě 2012 20:46:07 
Offline
 Profil

Registrován: pon 25. črc 2011 19:11:04
Příspěvky: 156
Na 99% to bude přehříváním. Nechápu, proč se vůbec dělají noťasy s takovým výkonem, když to není pořádně jak chladit. Zkus to pořádně vyčistit a určitě si kup chladící podložku. Nějakou pořádnou, aktivní, ne nějakej šmejd za 500 Kč.

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Nizke FPS v late game
PříspěvekNapsal: úte 08. kvě 2012 0:05:48 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: ned 12. čer 2011 9:32:22
Příspěvky: 43
Bydliště: Nový Jičín
notebook ma oddelene chlazeni grafiky i procesoru, takze v chlazeni zas tak moc problem neni, jako ono to jede tak kolem 50-60 fps v latu ale jsou tam momenty kdy to obcas pada a nejak nechapu proc kdyz by to melo podle me zvladat vpohode. Samozrejme ze nejedu na baterku, mam nastaveny maximalni vykon

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz