StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pon 10. pro 2018 23:31:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: SC2 problem
PříspěvekNapsal: pon 20. úno 2012 12:13:48 
Offline
 Profil

Registrován: pon 20. úno 2012 12:08:38
Příspěvky: 3
zdravim panove., takze mam taky pruser zakupil som si SC2 uz minuly rok hral secko v pohode makalo, potom som mal problem s PC musel som RR win atd takze som hru odstaranil z PC vcera som ju siel instalovat z CD , ked som ju spustil a prihlasil sa cez battle.net vyhodilo mi nieco z " starter editon " a nemal som uz ani svoj minuly profil ( xp, avards ) co s tym sakra je?


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: SC2 problem
PříspěvekNapsal: pon 20. úno 2012 12:17:55 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pon 27. zář 2010 14:18:09
Příspěvky: 375
napis na blizzard support nic jinyho ti neporadim

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: SC2 problem
PříspěvekNapsal: pon 20. úno 2012 12:18:42 
Offline
Uživatelský avatar
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Registrován: stř 01. zář 2010 21:09:48
Příspěvky: 749
Bydliště: krkonose
petkystar píše:
zdravim panove., takze mam taky pruser zakupil som si SC2 uz minuly rok hral secko v pohode makalo, potom som mal problem s PC musel som RR win atd takze som hru odstaranil z PC vcera som ju siel instalovat z CD , ked som ju spustil a prihlasil sa cez battle.net vyhodilo mi nieco z " starter editon " a nemal som uz ani svoj minuly profil ( xp, avards ) co s tym sakra je?


Starter edice je neco jako demo, opravdu spoustis tu nainstalovanou z CD?

_________________
Obrázek Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: SC2 problem
PříspěvekNapsal: pon 20. úno 2012 12:30:55 
Offline
 Profil

Registrován: pon 20. úno 2012 12:08:38
Příspěvky: 3
satik píše:
petkystar píše:
zdravim panove., takze mam taky pruser zakupil som si SC2 uz minuly rok hral secko v pohode makalo, potom som mal problem s PC musel som RR win atd takze som hru odstaranil z PC vcera som ju siel instalovat z CD , ked som ju spustil a prihlasil sa cez battle.net vyhodilo mi nieco z " starter editon " a nemal som uz ani svoj minuly profil ( xp, avards ) co s tym sakra je?


Starter edice je neco jako demo, opravdu spoustis tu nainstalovanou z CD?



spustim az ked som v hre mi vyhodi UPGERADE or starter edition

//////// len to mi nejde do hlavy ze kde mam minuly profil co som mal + na BNetu nemam ani zobrazenie hry


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: SC2 problem
PříspěvekNapsal: pon 20. úno 2012 12:45:39 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pon 27. zář 2010 14:18:09
Příspěvky: 375
jediny co me jeste napada ze na bnet se prihlasuje via email jestli jsi ted nepouzil jinej nez kdyz sis to zakladal poprvy. Varianta ze by blizz mazal neaktivni profily mi neprijde moc pravdepodobna hlavne kvuli tomu za tam muze mit clovek tech her vic. Bud je to fakt spatnej mail nebo nejakej kiks na bnetu

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: SC2 problem
PříspěvekNapsal: pon 20. úno 2012 12:50:27 
Offline
 Profil

Registrován: pon 20. úno 2012 12:08:38
Příspěvky: 3
Swen píše:
jediny co me jeste napada ze na bnet se prihlasuje via email jestli jsi ted nepouzil jinej nez kdyz sis to zakladal poprvy. Varianta ze by blizz mazal neaktivni profily mi neprijde moc pravdepodobna hlavne kvuli tomu za tam muze mit clovek tech her vic. Bud je to fakt spatnej mail nebo nejakej kiks na bnetu



to ma tiez napadlo, mail som pozeral a je spravny takze nechapem :-/ + na accounte na b netu by som mal mat spravu hier alebo co , ked som uz raz zadal cd-key tak by som to tam mal mat sakra nechapem toto/////////////


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: SC2 problem
PříspěvekNapsal: pon 20. úno 2012 13:10:41 
Offline
Uživatelský avatar
 ICQ  Profil

Registrován: čtv 11. lis 2010 15:18:28
Příspěvky: 199
Bydliště: Praha
Dyštak zkus dát to upgrade. To by se teoreticky mohlo znovu zeptat na serial number. A pak fungovat. :)

_________________
Obrázek

Fanatic.547


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: SC2 problem
PříspěvekNapsal: stř 22. úno 2012 12:37:22 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: ned 04. zář 2011 10:40:59
Příspěvky: 89
Řešení z tématu WTF účet:

Preskumal som b.net fora a zistil som ze chyba bola v tom ze som mal zle nastaveny datum/cas. :roll:

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: SC2 problem
PříspěvekNapsal: stř 22. úno 2012 12:37:50 
Offline
Uživatelský avatar
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Registrován: stř 01. zář 2010 21:09:48
Příspěvky: 749
Bydliště: krkonose
Tak to byl bug, v dnesnim patchi to blizz opravil.

_________________
Obrázek Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: SC2 problem
PříspěvekNapsal: sob 25. úno 2012 0:33:51 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: sob 12. lis 2011 9:26:09
Příspěvky: 37
riesenie bude take kamos mi poradil ze ked aj nahodou hra nepojde a musis ju preistalovat nevadi hod na b.net daj tam stranku
http://eu.battle.net/en/ a prihlas sa a daj visit starcraft 2 a daj tam ze seting a buy starcraft 2 digitaly a daj tam povodny game kluc a hotovo

_________________
Ja hraju za tosse a nebojim se hrat so zergem[color=#BF4000][color=#BF4000][color=#BF4000][color=#FF0040][color=#FF0040][color=#FF0000][/color][/color][/color][/color][/color][/color]


Nahoru
Odpovědět s citací  

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz