WAREN píše:
PRO VŠECHY
- achievmenty fungují
- Kerrigan musí být dohrána v kampani a to do mise Conviction, je potřeba nasbírat je na stejné obtížnosti hry a opatřit všechny bonusový body.... já hrál od začátku brutal....to jsem nedal:(
- achiev. ostaní pro Kerriganovou musí bý uhrány v jedné misi, pokud nedostanete achievm. po odehrání mise, tak Vám u něho zůstane nejvyšší dosažené skóre počtu zabitých nepřátel, pokud však ale hrajete znova zabití se připisují od nuly a pak nelze vidět kolik už je zabito a kolik ještě zbývá, počet zabití se pak změní až v momentě kdy jej přesáhnete, do té doby zůstává stejný....
- řekl bych že oproti WoL jsou tak o víc jak polovinu lehčí:(
tak GL
ta obtížnost se mi nezdá, i když vyzkoušené to nemám, přijde mi nesmysl aby si musel hrát všechny mise na stejnou obtížnost, to by znamenalo že když dáš 5 misí na normal a pak si to chceš udělat zábavnější a dáš si hard či brutal tak kvůli tomu přijdeš o achiev, ale právě to zkouším tak dám kdyžtak vědět
jinak s těmi Kerrigan achiev jsem taky původně myslel že se jedná o bug ale je to přesně jak píšeš, přišel jsem na to náhodou když jsem v jedný misi udělal hodně dronu a najednou achiev i když mi to předtím 3 dny nepočítalo
jinak achievmenty srovnatelný s WOL se otevřou po dohrání jako Master Achiev