StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pon 22. říj 2018 16:09:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: StarCraft na sosgames
PříspěvekNapsal: stř 29. říj 2008 20:17:31 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pát 28. pro 2007 18:21:31
Příspěvky: 362
Bydliště: Annihilator
http://www.sc.sosgames.cz

Celý stránky mi přestaly fungovat. Ačkoliv nedano sem na nich bezproblémově byl.
Teď to tam po mně požaduje nějakej #&@ Zend Optimizer, o němž jsem nikdy dřív neslyšel.
Když jsem si ho podle uvedených odkazů pokusil stahnout . . . . "not found"

WTF!? Obrázek Obrázek

_________________
Obrázek


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: StarCraft na sosgames
PříspěvekNapsal: čtv 30. říj 2008 18:01:57 
Offline
Uživatelský avatar
 ICQ  Profil

Registrován: stř 20. čer 2007 18:13:44
Příspěvky: 44
No já teda nejsem odborník, ale mě to normálně funguje... Tedy v mezích normy páč ty stránky jsou ve výstavbě :-D Jenom tak pro informaci na opeře 9.61.... A IE 6.0.2800.1106..... A mozila firefox 5.0....
Tak nevim kde je problém :-)


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: StarCraft na sosgames
PříspěvekNapsal: čtv 30. říj 2008 18:25:37 
Offline
Administrátor
Uživatelský avatar
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Registrován: čtv 24. kvě 2007 19:23:06
Příspěvky: 83
Bydliště: Plzeň
Teď už to tu chybu nevyhazuje, ale předtim tam opravdu byla, ale to byla chyba na straně autorů nikoliv návštěvníků :-)


Nahoru
 

 Předmět příspěvku: Re: StarCraft na sosgames
PříspěvekNapsal: čtv 30. říj 2008 19:22:58 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pát 28. pro 2007 18:21:31
Příspěvky: 362
Bydliště: Annihilator
Jo, už tam nic takovýho není Obrázek
Už se mi tam zobrazuje nápis "na stránkách se usilovně pracuje"

Mně totálně vykolejilo že to po mně chtělo nějakej zend optimizer.
Napadlo mne, jestli někdo tady neni třeba s tvůrci nějak v kontaktu, abych se dozvěděl, co že se to vlastně děje.
(a kontakty z jejich stránek sem samozřejmě použít nemoh Obrázek)

No, každopádně už to v rámci možností funguje jak má.
Takže navrhuju zamknout.

_________________
Obrázek


Nahoru
 

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz