StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 14. pro 2018 11:39:26

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: preco mi nejde v multicku zerg protos a random
PříspěvekNapsal: sob 26. lis 2011 20:09:46 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: sob 12. lis 2011 9:26:09
Příspěvky: 37
Ahojte prosim poradte mi preco si neviem v multicku zapnut zergov,protosov a random?Prosim vás poradte mi.dakujem. :?:

_________________
Ja hraju za tosse a nebojim se hrat so zergem[color=#BF4000][color=#BF4000][color=#BF4000][color=#FF0040][color=#FF0040][color=#FF0000][/color][/color][/color][/color][/color][/color]


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: preco mi nejde v multicku zerg protos a random
PříspěvekNapsal: sob 26. lis 2011 20:10:22 
Offline
 Profil

Registrován: úte 27. dub 2010 7:04:40
Příspěvky: 1097
Protože máš Starter edici?

_________________
Obrázek

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: preco mi nejde v multicku zerg protos a random
PříspěvekNapsal: sob 26. lis 2011 20:11:28 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: sob 12. lis 2011 9:26:09
Příspěvky: 37
ano to mam ale dam v hre ubrage now alebo co a ukaze sa mi starnka stihol som to a nejde mi to

_________________
Ja hraju za tosse a nebojim se hrat so zergem[color=#BF4000][color=#BF4000][color=#BF4000][color=#FF0040][color=#FF0040][color=#FF0000][/color][/color][/color][/color][/color][/color]


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: preco mi nejde v multicku zerg protos a random
PříspěvekNapsal: sob 26. lis 2011 20:21:13 
Offline
Uživatelský avatar
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Registrován: stř 01. zář 2010 21:09:48
Příspěvky: 749
Bydliště: krkonose
a mas koupenej originalni klic nebo jsi stahl jen originalniho klienta?

_________________
Obrázek Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: preco mi nejde v multicku zerg protos a random
PříspěvekNapsal: sob 26. lis 2011 23:29:57 
Offline
 Profil

Registrován: pát 24. zář 2010 18:49:42
Příspěvky: 1020
Jestli chceš hrát mulťák v plné verzi, mám pro tebe špatnou zprávu, budeš muset zaplatit. :( Je to tvrdé ale bohužel.

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: preco mi nejde v multicku zerg protos a random
PříspěvekNapsal: ned 27. lis 2011 8:37:46 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: sob 12. lis 2011 9:26:09
Příspěvky: 37
satik píše:
a mas koupenej originalni klic nebo jsi stahl jen originalniho klienta?

no som prihlaseny na battle netu a zaregistroval som sa a ide mi vsetko len okrem find match a ten zerg prottos a random ale asi som stahl originalniho klienta

_________________
Ja hraju za tosse a nebojim se hrat so zergem[color=#BF4000][color=#BF4000][color=#BF4000][color=#FF0040][color=#FF0040][color=#FF0000][/color][/color][/color][/color][/color][/color]


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: preco mi nejde v multicku zerg protos a random
PříspěvekNapsal: ned 27. lis 2011 8:40:01 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: sob 12. lis 2011 9:26:09
Příspěvky: 37
saltazar píše:
Jestli chceš hrát mulťák v plné verzi, mám pro tebe špatnou zprávu, budeš muset zaplatit. :( Je to tvrdé ale bohužel.

ako to myslis ze zaplatit?

_________________
Ja hraju za tosse a nebojim se hrat so zergem[color=#BF4000][color=#BF4000][color=#BF4000][color=#FF0040][color=#FF0040][color=#FF0000][/color][/color][/color][/color][/color][/color]


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: preco mi nejde v multicku zerg protos a random
PříspěvekNapsal: ned 27. lis 2011 9:31:50 
Offline
 Profil

Registrován: ned 10. dub 2011 10:53:27
Příspěvky: 24
mysli zaplatit ako zaplatit...starter edicia je zadarmo na vyskusanie, ak chces mat dostupny komplet multiplayer (ostatne rasy a mapy) tak si musis kupit plnu hru...59E;)


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: preco mi nejde v multicku zerg protos a random
PříspěvekNapsal: ned 27. lis 2011 10:14:30 
Offline
 Profil

Registrován: sob 05. bře 2011 19:57:44
Příspěvky: 72
lukasstr píše:
saltazar píše:
Jestli chceš hrát mulťák v plné verzi, mám pro tebe špatnou zprávu, budeš muset zaplatit. :( Je to tvrdé ale bohužel.

ako to myslis ze zaplatit?


Musíš jít do kammeného shopu nebo koupit přes digital buy originální starcraft !Klíč!
Po tom co se připojíš na Battle.net zadej adresu : https://eu.battle.net/account/managemen ... -game.html a tam si můžeš kopit origo klíč.

Nebo běž do kteréhokoliv obchodu s PC hrama( zaměřeného na hry, ne elektroniku alá Datart) a tam to koupíš kolem 1500 Kč.


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: preco mi nejde v multicku zerg protos a random
PříspěvekNapsal: stř 30. lis 2011 18:41:27 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: sob 12. lis 2011 9:26:09
Příspěvky: 37
no diki ale vis ja pisu len cesky ale ja som slovak a u nas neni kč :lol:

_________________
Ja hraju za tosse a nebojim se hrat so zergem[color=#BF4000][color=#BF4000][color=#BF4000][color=#FF0040][color=#FF0040][color=#FF0000][/color][/color][/color][/color][/color][/color]


Nahoru
Odpovědět s citací  

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 15 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz