T.iN.T.a píše:
(v SP narozdil od MP kdyz vidi poskozenou budouvu tak jdou opravovat).
V multiplayeru ten autocast můžeš SCV zapnout taky, v SP ho mají zapnutý defaultně.
Citace:
Urcite jeden z nejtezsich achievmentu, ale jeste mozna o kousek horsi je achievment: "My Precious!" v misy Safe Haven.
Hm, v Safe Haven ani Haven's fall jsem tedy s hard achievmentem neměl problém vůbec. V obou misích jsem jen masoval Vikingy, nic jiného. V Haven's fall to chce akorát trochu přemýšlet, odstřelit Warp prismy z dálky, čímž mu vypneš kanóny a ničiš ty Nexusy z cliffu (kromě posledního, jenže to už máš nastřádáno tolik Vikingů, že už to jde bez problémů i frontálním útokem). A Safe Haven mi přišlo ještě snazší, tam jsem neměl problém od začátku až do konce ani jednou. Akorát je potřeba si trochu rozvrhnout časování, tj. jít na zergskou základnu útočit až poté, co zachráníš vesnici. Ale v téhle misi opravdu nebylo co řešit, Vikingové to dávali úplně v pohodě.
Citace:
Rad je tu sice spousta, ale na nic.
Fakt vrchol arogance. Ne abys byl rád, že ti lidi chtějí pomoct, ještě je za to sjedeš... Ty rady, co tady zazněly, byly veskrze velmi dobré a přínosné. To, že TY sis z nich nic neodnesl, je spíš problém mezi tvou židlí a klávesnicí než problém těch rad samotných.