Goodwill: Dobrej nápad
Měl bych opět pár dotazů
1) Když mám více nexů, jak si je označím všechny, abych si je dal všechny pod jedno číslo? protože když použiji dvojklik, tak mi to označí stejné budovy/jednotky jen blízko u sebe a to nexy nejsou...
2) je nějaká klávesa, co mě hodí z5 do základny?
3) Je nějak možná dát útok na celou nepřítelovu formaci? Vysvětlím na příkladu: Teď jsem hrál proti zergovi. Já hlavně zealoty a pár stalkerů on převážně zerlyngy a ty druhé potvory co flušou. když jsme se potkali, tak vyberu armádu a kliknu na jednoho zerlinga, jako útok, ale jako na potvoru se ten zerling přesune na konec toho roje a mí vojáci jdou po něm, takže ten roj obíhají a oni do nich v pohodě kuší. Že mi tohle dělá počítač, chápu, ale že i normální hráči to mi hlava nebere. Nedá se tedy udělat, aby se střetli a šli jeden na jednoho? Snad jsem to vysvětlil dobře
1.ked mas oznacenu budovu/jednotku a das shift + napr 6, tak ti to tu budovu/jednotku prida do skupiny... cize kludne si mozes postupne takto naklikat vsetky nexusi
3.das "a" a na zem... vtedy ide k danemu mietu a ked "uvidi" nepriatela tak na neho cestou hned utoci, popripade nahana... urcite neklikaj na jednotku so zeleotmi, ale iba na zem...