Ljukyn píše:
Mohl bych poprosit o analýzu následujícího replaye? Vím že je to proti slabýmu počítači ale kdybyste aspoň okomentovali základní moje chyby.. dík
http://uloz.to/xBoDds8/xel-naga-caverns-sc2replayNechapu proc takovy replay vubec postujes priste se koukni aspon na to jak funguje zakladni mechanika hry. A le kdyz uz jsem ztratil svuj cas tak to by to bylo abych neco nenapsal takze asi tak:
Uplna absence zakladnich mechanik stavba workru, supply, expandovani. Nemas zadny bo hrajes uplne nahodne stavis uplne nesmysly. Na zacatku si 20s nic nedelal na ladderu v bronzu kam nepochybne patris a mas stesti ze nizsi liga neni by si to mohl zabalit jen tezko by si ubranil early rushe. Vubec nemas rallypointy z hatcherek na tezbu ( kazda ma dva barevne odlisne jeden na army, overlordy a jeden na drony) Nescoutujes nemas mapcotrol jediny scout byl dron na zacatku co jen stal v bazi dokud jsi ho nenechal umrit. Prvni budova evochamber? Proc proboha? Spawning pool snad nekde v 5 minute to by jsi byl na ladderu uz mrtvy. Netezis gas pozdeji malo gasu a neutracis. Expandujes pozde asi v 15 minute normalne by si tou dobou skoro zakladal 3 expu. Mas vsechny tech budovy uplne zbytecne, pozde upgradujes. Queena neinjectuje a mas malo queen. Zbytecne stavis spory a crawlery. Vlastne vubec nic nedelas jenom se koukas a obcas neco zadat do vyroby.
Kdyz to tak vemu tak nedelas vubec nic spravne a to jsem na spoustu veci zapomel.