Mám všechny už déle. Souhlasím, že ty poslední tři jsou nejsnazší
Nejvíc mě nebavil Covert ops. Nebyl těžký, jakmile jsem si vyčíhnul, kam hodit atomovky, tak pak už ty killy dá člověk snadno. Ale byl to opruz.
Psionic assault mi naopak přišel jako absolutně nejlepší a nejzábavnější, opravdu mě nutil přemýšlet (i na WC jsem přišel na zlepšovák
), optimalizovat (třeba už jen uvědomění si, že na kompletní zablokování rampy stačí 2 force fieldy místo 3
)...
Kdybys s tím vyloženě nemohl hnout, můžu ti poslat replay, jak jsem to dal. Ale myslím, že na to jde přijít
Co můžu doporučit, je především:
- Mít naučené skupinky po sobě, především ty s Reapery (jsou strašně rychlí a když na ně zapomeneš, vymlátí ti Templáře nebo i Sentry hrozně rychle)
- Využívat halucinace. Na některé skupinky jsem používal Archona, na jiné Immortala.
- Rotovat Templáře, tj. první bouřku hodit jedním, další druhým atd. To proto, aby se všem brzy regenerovala energie a nedošlo k plýtvání (kdybys nejdřív naházel všechny bouřky jedním, regenerovala by se celou dobu jen jemu).
- V určité fázi jsem to měl načasované tak, že jsem dvěma házel bouřky víc, aby jim ve správnou chvíli došla energie a udělal jsem z nich Archona. Nepamatuji se už přesně, kdy to bylo, ale rozhodně ne hned na začátku, zpočátku bohatě stačily halucinace.
- Ghosty a Banshee zabít instantně Feedbackem.
- Nejvíc mě štvali pak asi Maraudeři, nakonec jsem je neřešil halucinací, ale force fieldy a prostě na 2 bouřky.
Neříkám, že tyhle tipy jsou nejlepší, třeba to jde udělat daleko lépe, ale s tímhle jsem to na ten Gold achievment dal.