Jenom pro zajimavost: ma nekdo link na nakyho pavouka nebo tak neco takovyho, nejlepe s rozdelenim ras na GSL?
Jenom pro zajimavos: vi nekdo proc IdrA a Sen ted hrajou misto terranu zerga? No offense, proste me to zajima:D
///////////////////////////////////////////////
ted trochu offense:
Reaper VS zerg. Kolikrat jste to sami zkouseli? Ted od jiste doby vsude slysim jak je to imba. Ta jista doba ma i docela presny datum

Zajimavy, ze driv bylo slyset whinovani na reapery hl. od tossu a ted zkusit poslat na tosse reapera tak to jsou vyhozeny prachy i v nizsich ligach. Jasny taky sem koukal na Morrowa jak to s nima drti, ale nechci se nikoho dotknout, ale kdo z nas obycejnejch smrtelniku zde na foru na to ma micro? Btw. na stejnym turnaji se o to samy pokousel Tarson, ale ten na to treba taky nemel

Reaper rush je ze zacatku jen takova otukavacka, nez se lingum udela upgrade, pak i kdyz na jednoho reapera chcipne 5 lingu tak je to pro Z furt dobrej deal, protoze neprichazi o plyn. V momente kdy jsou venku roachove, nebo nedej boze muty tak je konec. Teoreticky sice jde okitovat s rangem 4.5 range 3, ale rikam: zkuste si ten odstup 1.5 udrzet

Jedna chyba a reaper, jakozto dost draha sranda chcipa. Jak uz jsem psal driv, tak T army je vetsinou sice silna v utoku, ale taky nejkrehci. Rocha sunda reapera na 4 flusance, reaper roache na 145/(4-1)*2 takze na 25 vystrelu..
To byl jen jeden priklad za vsechny tradicni TvZ OP dogmaty. GSL mi da predpokladam za pravdu..
////////////////////////////////////////////////////////
A uz zase bez offense:
Co by jste dali do balanced patche, kdyby to bylo na vas?
T:
Zkratit o 0.5-1s trvani stimpacku. Je to hodne silny a tohle by nutilo vic premejslet nad sefl dmg.
Zmensit o 5-10 dmg tanku proti armored (tzn. nikoliv proti light jak mozna prijde v patchi)
P:
Lehce zmensit rychlost obnovu stitu. Imho na HiT&Run harras moc velka vyhoda.
Z:
Lehce (tak o 5) zmensit regen zakopanejch roachu. Ted zakopanej temer uhealuje storm, nebo sieglej tank.
Jak uz pisu delsi dobu: Umoznit moznost autocastu u larev, pripadne zmensit kadenci (vic larev za vic many za vetsi periodu). Zergove maji nejvetsi APM, imho diky larvam a creepu. Creep je pro ne vyhoda jak prase, tak at to zas neni zadarmo. Ale larveni co 40s hodne odvadi pozornost a prijde mi az moc velkej "trest" za to ze Z stavi nejmin budov.