Citace:
Nebo jinak aby jsme se bavili k věci. Já si s tím nakonec poradil, ale co ty.
Máš MM+G ball pod základnou protose, víš že on tam mám 3 sentry, pár stalkeru a pár zealotů. Musíš ho rychle napadnout protože začíná tahat prvního colose, musíš vyjít po rampě do jeho základny, ale víš že on čeká nahoře. Jak si s tím pořadíš.??? A teď se ukažte
Tak za tebou popsané situace bych já rozhodně nahoru nelezl. To je sebevražda a nebo risk, že ten Toss je mamlas kterej neumí používat FF.
Ale pokud už on tahá Collosa, tak ty už by si měl mít starport. Ať už pro Medivac (tj. nejít úzkým vchodem ale do báze se mu dropnout) a nebo Vikingy (vs Collos a nebo na "spotnutí" vršku rampy a odstřelování sentry aniž bych na rampu opravdu musel).
Pokud to je tak, že on má sentry a finišuje výrobu Collose (předpokládám, že teda tam má i sem tam zealoty a možná stalkery) a ty máš jenom MM+G, tak je chyba podle mě na tvojí straně v nedostatečně rychlým techu.
A nebo místo starportu aspoň factory a třeba dva Siege tanky v siege módu. Hodit nahoru scan, zničit siegema sentry (nebo je aspoň odehnat aby nemohli FF vchod) a potom až vlítnout nahoru.
Ale rozhodně ne riskovat, že "já tam vlítnu a on to FF třeba nehodí". ... Asi nejsem dostatečně velkej hazardér