StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je ned 24. lis 2024 20:30:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 384 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 39  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Protos vs Terran ...
PříspěvekNapsal: stř 08. zář 2010 14:53:51 

:) Teď jsem koukal na SC2 stránky a v novém Top 200 žebříčku v první desítce je 8 terranů, 2 protossove a 0 zergů, přičemž první dvě pozice mají terrani. Ale to já jen tak mimochodem.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 08. zář 2010 16:39:01 

Bylo by bomba aby se todle konecne schrnulo a zacalo se tu zase uspesne resit jak maji novacci (terani a hlavne JA ) porazit vas sikovny Protose budete se divit ale todle vlakno kdyz se tu resi taktiky co ktere jednotky delaji jak mate sundat terana je pro me o hodne uzitecnejsi nez druhe Teran ver Protos :) Kde se nic moc neresi :cry:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 08. zář 2010 17:34:20 

Kyldan píše:
Bylo by bomba aby se todle konecne schrnulo a zacalo se tu zase uspesne resit jak maji novacci (terani a hlavne JA ) porazit vas sikovny Protose budete se divit ale todle vlakno kdyz se tu resi taktiky co ktere jednotky delaji jak mate sundat terana je pro me o hodne uzitecnejsi nez druhe Teran ver Protos :) Kde se nic moc neresi :cry:

Tak pro novacka:
Jak ses tu mohl docist prej je nejednodusi jet MMM. Tzn postav vsechny jednotky co zacinaji na M moooc MMMMMMMM postav. Pak vyzkoumej stim packs. Vem tu brutalni velkou armadu (Pokud jeste v te dobe budes zit) jdi pred jeho bazi. Klikni stimpacks + utok a jdi na kafe. Prijdes a budes WIN :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 08. zář 2010 17:39:29 

To má být jakože sarkasmus? Zasmál bych se, kdyby 90% terranských výher neodpovídalo zcela přesně tomuhle postupu... :roll:

;)

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 08. zář 2010 17:47:36 

Pralev píše:
To má být jakože sarkasmus? Zasmál bych se, kdyby 90% terranských výher neodpovídalo zcela přesně tomuhle postupu... :roll:

;)

no tohle co jsem popsal mi jeste nikdy nevyslo :-). Potrebuju aspon ravena nebo ghousty... ciste MMM je GG (Kdyz bych ho neharasoval). A jestli te jeste rychle prekvapi templarema tak mam co dela abych stimpackoval a rozdelil armu aspon 3 grupy a jeste s nima porad postupne ustupoval atd.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 08. zář 2010 17:51:54 

Ale jo, v Platině a Diamantu je to samozřejmě silně přehnaný :) (i když ne vždy, i v betě v Diamantu jsem zažil, že na mě šel 4 gate rush a když se mi rozbil o obranu, vzal jsme to své MM, šel na něj, před jeho base zapnul Stimpack a skoro jsem šel i na kafe :lol: ).

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 08. zář 2010 18:44:00 

já myslím, že to není přehnané vůbec, většinu svých her právě takto prohrávám. Když vidím MMM ball, už začínám přemýšlet nad další hrou :)

jak moc je terran imba dnes krásně ukázal zápas v GSL, kde proti sobě nastoupili Iron - ex bw progamer, momentálně první hráč na světě a zatím jediný, který překročil hranici 2000 bodů proti nějakému terranovi (myslím, že někde kolem top 20 KR). Nevím, jestli link postnou tady nebo v threadu TvP, protože takhle moc zneužít výhody terranské rasy jsem ještě neviděl :) nechci terrana nijak zhazovat, podle mě hrál excelentně, ale je tady vidět problém, jak PvT vypadá, když proti sobě nastoupí 2 výkonnostně podobní hráči.

Klidně tahle slova vemu zpátky, jestli se najde counter, ale tenhle BO terrana je podle mě při současném (i po 1.1) vybalancování hry nezastavitelný.

http://www.gomtv.net/2010gslopens1/vod/1034

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 08. zář 2010 21:01:14 

To je tak jednoduchý. Hooodně obdivuju Pralva jak dokáže být klidný, když opakovaně obhajuje pravdu a opakovaně naráží do zdi, protože několik jedinů (Merlin tinta) o ni vůbec nestojí. Jděte se bodnout se svou teorií o selfimprovementu, tu Vám nikdo nebere, ale sami tim potrvzujete jak se musíte stát lepšími a lepšími hráči aby jste proti tak debilní taktice jako je mmm, kterou dokáže efektivně zahrát i nováček o 5-ti vítězstvích, přežili.

Mě se nejefektivněji jeví kombo immortal, stalker a high templar, ale ruku na srdce, Kdo vás na tohle nechá vystavět a vytechovat? Jedině debil a proti tomu není výhra výhrou, toho rozjedete zezačátku třema stalkerama a jednim immortalem.

Merlin ze začátku popsal taktiky, které jem si zkoušel ze začátku a i já - lama - jsem zjistil, že se tim zrušim akorát sám. Jako třeba cannon push, stavět v enemy base oba asimilatory, poslat tam za každou cenu dva nadržený zealoty a podobné nesmysly.

Tenhle topic už si nezaslouží nic jiného než status Closed, protože taktiky PvT tu už byly vlastně všechny probrány, protože každá lama hraje za T stejně, protože to je prostě easy, cheap and fast. Když si hráči T trochu soudnější zahrajou i za ostatní, pak pochopí jaká lama z nich může být, aby se promarraudovaly až do platinovky. Vůbec bych se nedivil - a je to sci-fi - , kdyby teď zrušili medivacy, jestli by to na to mělo vůbec vliv.

Je to tak profláknutý téma, že nemá kvůli těm několika málo jedincům ho tu mít, protože tu neprobíráme taktiky, ale snažíme se zbourat mýtus o tom, že terran není ve výhodě. Ale to není jen problém tohodle fóra. O tomhle je celej SC web.

Já se prostě z tý bronzový NEDOSTANU grrr

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. zář 2010 7:17:32 

lolec. :lol:
Budu tady muset chodit častěji, protože tolik príspěvků proti mě.. to je mazec :-D.
Jinak hrozně moc děkuju Tintovi že tady dal ten krásný post.

Jinak. Co se týče P wall. OMG včera mi jeden protosák rank 5diamant divi. názorně předvedel, jakou má P wall. 2x sentry a force field. Tomu říkám wall za všechny prachy. Rozdělil mi army na dvě poloviny, vymlatil jednu, zahnal druhou. Opakovaně. Omg ještě teď mám vředy na žaludku a to jsme mikroval jak blázen.
Zahrál jsem si včera jednu hru za tosse. OMG immortal ma 200hp100stíty a OMG 50DMG proti armored. Někde jsem se tady s někým bavil ohledně mara, tank rushe a že proti imortalu jsou super ghousti... ok 100 stíty dole, ale co těch dalších 200hp a ten dmg. Dále postavil jsem si pár phenixů nebo jak se jim nadává a byl jsem králem vzduch. Zaútočil jsem na terran wall kde měl tanky... gravity beam a tanky byly useles. lolec.
A co se týče dalších vaši přízpěvků, mícháte různé přizpěvky dohromady a hledáte tam takové mouchy a kombinace které spolu vůbec nesouvisí, ale to už řešit nebudu.

Kyldan, s tebou bych si chtěl zajít na pivo :-D
Normálně mám chuť tu tvojí větu hodin do angličtiny a hodit na oficiální forum SC a na fora kde hchodí top hráči a hráči s diamantových lig....lol . Být potom na tvém místě, měl bych strach vycházet z domu :-D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. zář 2010 7:28:10 

Merlin: No víš, ono to s těmi Immortaly totiž funguje tak, že Hardened shield (to je ten, jak redukuje veškerou větší dmg na 10) je aktivní pouze tehdy, když má Immortal štíty. Jakmile má štíty na 0, dostává full dmg od všech (i Marauderů a tanků). EMP udělá to, že mu instantně shodí štíty na 0, tím pádem deaktivuje tu special schopnost a Immortal se pak ekonomicky tomu tossovi absolutně nevyplatí. Ano, dělá hodně, hodně velkou dmg proti armored a je to důvod, proč Immortaly focusuju přednostně, hned jak na ně hodím EMP. Nicméně pak lehnou opravdu rychle, moc škody nenadělají a za tu cenu, kolik ho stojí, zbydou Protossovi oči pro pláč.

Phoenixové proti pár tankům taky dobře fungují. Pokud v té armádě nejsou mariňáci, ti dají Phoenixe dolů hrozně rychle :)

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 384 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 39  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina