lolec.
Budu tady muset chodit častěji, protože tolik príspěvků proti mě.. to je mazec
.
Jinak hrozně moc děkuju Tintovi že tady dal ten krásný post.
Jinak. Co se týče P wall. OMG včera mi jeden protosák rank 5diamant divi. názorně předvedel, jakou má P wall. 2x sentry a force field. Tomu říkám wall za všechny prachy. Rozdělil mi army na dvě poloviny, vymlatil jednu, zahnal druhou. Opakovaně. Omg ještě teď mám vředy na žaludku a to jsme mikroval jak blázen.
Zahrál jsem si včera jednu hru za tosse. OMG immortal ma 200hp100stíty a OMG 50DMG proti armored. Někde jsem se tady s někým bavil ohledně mara, tank rushe a že proti imortalu jsou super ghousti... ok 100 stíty dole, ale co těch dalších 200hp a ten dmg. Dále postavil jsem si pár phenixů nebo jak se jim nadává a byl jsem králem vzduch. Zaútočil jsem na terran wall kde měl tanky... gravity beam a tanky byly useles. lolec.
A co se týče dalších vaši přízpěvků, mícháte různé přizpěvky dohromady a hledáte tam takové mouchy a kombinace které spolu vůbec nesouvisí, ale to už řešit nebudu.
Kyldan, s tebou bych si chtěl zajít na pivo
Normálně mám chuť tu tvojí větu hodin do angličtiny a hodit na oficiální forum SC a na fora kde hchodí top hráči a hráči s diamantových lig....lol . Být potom na tvém místě, měl bych strach vycházet z domu