Merlin píše:
Achjo.
Ty si prostě budeš mlít svoje a hotove. No. Každopádně se těším na patch 1.1. Jestli totiž nerfnou jenom ty tanky a cruisery tak to bude svědčit jenom o tom, že MMM není OP. A dále.
Nechci brečet, ale fakt už mě začínáš srát.
To že ty si příjdeš ke mě s probou a začneš mi ničit dělníka který právě začal stavět rax, to je v pohodě že? To že tě napadnu z další, chvíli se s ním mlátíš, pak uděláš kolečko, dobijou se ti štíty a dorazíš mi dalšího, to je taky v pohodě. To že můžeš udělat canon rush a já se tomu neubráním to je taky v pohodě. To že můžeš teleportovat jednotky kdekoliv na mapě, stačí ti pylon nebo ten váš warm prism nebo jak se mu nadává, to je taky v pohodě. To že zealoti zabijou 3x více mariňáku když terran nemicruje, to je taky v pohodě a tobě stačí udělat obyčejný attack move. To že pokud se terran neudělá stěnu u vchodu a dalších pár dělníků připravených na čísle kteří okamžitě přiběhnou opravovat budovy aby jsi neprošel do základny, jinak to je můj konec, to je taky v pohodě že? To že terran, kterého obletuje 12+mutalisků může rovnou psát GG, protože jediné co dělá, je, že staví věžky a běhá zmateně z bandou marine po základně aby zachránil co se dá, to je taky v pohodě, to že se potom přikutálí pár baneling, a ti marine jsou na sračky, to je taky v pohodě, to že si zerg udělá nydus vorm kdekoliv se mu zamane a vyloží do základny celou armádu ultralisků, které prostě jen tak zabít nejde pokud člověk němá sakra kvalitní taktickou výhodu, to je taky v pohodě, a to že pokud už se ubráním, a zabiju třeba 8 prasat, jak jim říkáme s parťákem, tak ty si uděláš dalších 10 najednou pokud máš na ně suroviny a za minutu jsi zpátky zatímco já jsem vytlačil prvního thora a dva siege tanky. To je všechno v pohodě že? Tak mi tady doprdele přestaň břečet protože jediné co máš proti tomuhle je trochu silnější marauder díky kterému teran může aspoň trochu potrápit soupeře
muzu vedet, v jake jsi lize?