StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je ned 24. lis 2024 22:39:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 384 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 39  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Protos vs Terran ...
PříspěvekNapsal: úte 07. zář 2010 14:53:16 

GoodWill píše:
Hranie za terrana je jednoduchsie preto, lebo jeho zakladne jednotky su silnejsie nez zakladne jednotky inych ras. Pri vhodne nacasovanom utoku sa protoss jednoducho nema velmi ako branit. No a vdaka scanu je spravne casovanie utoku nie prave najkomplikovanejsie.
Dlasia vec je (a to uz tu bolo par kart spomenute) ze terran nepotrebuje ziadne velke mikrovanie. Staci raz za cas v spravnu chvilu stlacit spimpack.

naprosto souhlasim s GoodWillem ;) ... a naprosto chapu tarrany, kteri se proti tomuhle nazoru budou bourit 8-) ... no tak lidi to, ze hrajete jednodussi rasu z vas nedela ... kurna jak bych to jen rekl, aby jim nekleslo ego :shock:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 07. zář 2010 14:56:21 

To právě říct nejde a to je důvodem všech těch flamů :) Uf, chystám na blog obsáhlejší článek, proč jsou imho Terrani OP :):)

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 07. zář 2010 15:07:15 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Je chyba mysliet si ze ak nieto hra terranov ktory maju v istej vaze hry navrch tak je to noob. Nic take rozhodne neplati. Nepochybujem o tom ze velka cast terranov ktory ma porazaju by ma porazila aj keby za terranov nehrali, resp ze by ma porazili keby sme si vymenili ulohy. Mne terran osobne nesedi a preto ho nehravam. Aj ked sa site najdu ludia ktory terranov hraju prave preto ze sa s nimi da relativne lahko vyhrat, tak som si isty ze takych ludi je malo.

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 07. zář 2010 19:24:21 

Ted se mi prihodila takova zajimava udalost - byl sem v hospode a co cert nechtel, tak 2 kamosi taky hrajou SC. Jeden zerga v diamantu (pres 200zapasu) a druhej tosse v platine. Kdyz sem nahodil tema imbalancu, tak na me cumeli jakoze WTF o cem to mluvim.? Oni proste nectou fora, nezabejvaj se brecenim a flamovanim a proste to spokojene hrajou, pracujou na sobe a niceho si nevsimli :D :mrgreen: :lol:

Krasne na to pasuje citat jednoho mojeho oblibeneho forexoveho guru:
Citace:
Kdo chce hleda zpusob, kdo nechce hleda duvod. :idea:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 08. zář 2010 6:55:19 

Moooc hezky citát. Přesně tak to je. Co s toho plyne. Buď tu hru nehrejte, nebo začněte hrát za terrany, nebo místo toho, aby jste tady brečeli, hledejte způsob jak se zlepšit.
Teď mě napadá. Sledujete diablo 3 ? V jednom z videi nebo někdě na foru jsem šlyšel, že charaktery za které můžete hrát budou podle obtížnosti. Barbar bude nejlehčí, monk jeden z nějtěžších na ovládání. Už se těším až se zase rozjedou flámy, když se začně hrát multiplay, jak to imbalanced, že barbarovi stačí mačkat jedno tlačítko zatímco monk musí vymýšlet složitá comba. Jááááj. Bude to vypadat ještě hůř něž tady :-D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 08. zář 2010 7:37:10 

Uf, teď už asi budu znít vyloženě útočně, ale přestávám ty posty vnímat jako srandu... Jste vážně tak natvrdlí nebo se prostě jen bavíte tím, že rozčilujete zergské a protosské hráče, kteří ten imbalance zcela jasně cítí, tím, že ho popíráte (aniž byste vlastně uvedli na kterýkoli jejich argument nějaký pořádný protiargument)?

Tak znovu a pomalu - nebrečím, neomlouvám svoje prohry výmluvou na imbalance a nejpalčivěji imbalance jakožto Random vnímám právě tehdy, když jsem Terran. Nejde mi o žádné hledání důvodu místo způsobu a ani mi nijak nepomůže rada, abych více hrál a méně brečel. Mně prostě jen přijde absolutně uhozené, abych za Terrana potřeboval výrazně menší skill na poražení lepšího Protossa nebo Zerga, uráží to můj smysl pro spravedlnost a fair play, proto mi to vadí, proto se k tomu vyjadřuju. Howgh.

Ad Diablo 3 - popravdě to vůbec nesleduju, ale nad Diablem 2 jsem kdysi strávil více času a Blizzardi to tam měli docela dobře zvládnuté. Hraní Barbara nebylo o nic jednodušší než hraní Sorceressky (vyjma počátečních levelů teda). Takže bych byl se soudy o tom, jak bude co jednoduché, dokud ta hra ještě ani nevyšla, opatrný :)

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 08. zář 2010 8:07:30 

Achjo.
Ty si prostě budeš mlít svoje a hotove. No. Každopádně se těším na patch 1.1. Jestli totiž nerfnou jenom ty tanky a cruisery tak to bude svědčit jenom o tom, že MMM není OP. A dále.
Nechci brečet, ale fakt už mě začínáš srát.
To že ty si příjdeš ke mě s probou a začneš mi ničit dělníka který právě začal stavět rax, to je v pohodě že? To že tě napadnu z další, chvíli se s ním mlátíš, pak uděláš kolečko, dobijou se ti štíty a dorazíš mi dalšího, to je taky v pohodě. To že můžeš udělat canon rush a já se tomu neubráním to je taky v pohodě. To že můžeš teleportovat jednotky kdekoliv na mapě, stačí ti pylon nebo ten váš warm prism nebo jak se mu nadává, to je taky v pohodě. To že zealoti zabijou 3x více mariňáku když terran nemicruje, to je taky v pohodě a tobě stačí udělat obyčejný attack move. To že pokud se terran neudělá stěnu u vchodu a dalších pár dělníků připravených na čísle kteří okamžitě přiběhnou opravovat budovy aby jsi neprošel do základny, jinak to je můj konec, to je taky v pohodě že? To že terran, kterého obletuje 12+mutalisků může rovnou psát GG, protože jediné co dělá, je, že staví věžky a běhá zmateně z bandou marine po základně aby zachránil co se dá, to je taky v pohodě, to že se potom přikutálí pár baneling, a ti marine jsou na sračky, to je taky v pohodě, to že si zerg udělá nydus vorm kdekoliv se mu zamane a vyloží do základny celou armádu ultralisků, které prostě jen tak zabít nejde pokud člověk němá sakra kvalitní taktickou výhodu, to je taky v pohodě, a to že pokud už se ubráním, a zabiju třeba 8 prasat, jak jim říkáme s parťákem, tak ty si uděláš dalších 10 najednou pokud máš na ně suroviny a za minutu jsi zpátky zatímco já jsem vytlačil prvního thora a dva siege tanky. To je všechno v pohodě že? Tak mi tady doprdele přestaň břečet protože jediné co máš proti tomuhle je trochu silnější marauder díky kterému teran může aspoň trochu potrápit soupeře

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 08. zář 2010 8:29:35 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Merlin píše:
Achjo.
Ty si prostě budeš mlít svoje a hotove. No. Každopádně se těším na patch 1.1. Jestli totiž nerfnou jenom ty tanky a cruisery tak to bude svědčit jenom o tom, že MMM není OP. A dále.
Nechci brečet, ale fakt už mě začínáš srát.
To že ty si příjdeš ke mě s probou a začneš mi ničit dělníka který právě začal stavět rax, to je v pohodě že? To že tě napadnu z další, chvíli se s ním mlátíš, pak uděláš kolečko, dobijou se ti štíty a dorazíš mi dalšího, to je taky v pohodě. To že můžeš udělat canon rush a já se tomu neubráním to je taky v pohodě. To že můžeš teleportovat jednotky kdekoliv na mapě, stačí ti pylon nebo ten váš warm prism nebo jak se mu nadává, to je taky v pohodě. To že zealoti zabijou 3x více mariňáku když terran nemicruje, to je taky v pohodě a tobě stačí udělat obyčejný attack move. To že pokud se terran neudělá stěnu u vchodu a dalších pár dělníků připravených na čísle kteří okamžitě přiběhnou opravovat budovy aby jsi neprošel do základny, jinak to je můj konec, to je taky v pohodě že? To že terran, kterého obletuje 12+mutalisků může rovnou psát GG, protože jediné co dělá, je, že staví věžky a běhá zmateně z bandou marine po základně aby zachránil co se dá, to je taky v pohodě, to že se potom přikutálí pár baneling, a ti marine jsou na sračky, to je taky v pohodě, to že si zerg udělá nydus vorm kdekoliv se mu zamane a vyloží do základny celou armádu ultralisků, které prostě jen tak zabít nejde pokud člověk němá sakra kvalitní taktickou výhodu, to je taky v pohodě, a to že pokud už se ubráním, a zabiju třeba 8 prasat, jak jim říkáme s parťákem, tak ty si uděláš dalších 10 najednou pokud máš na ně suroviny a za minutu jsi zpátky zatímco já jsem vytlačil prvního thora a dva siege tanky. To je všechno v pohodě že? Tak mi tady doprdele přestaň břečet protože jediné co máš proti tomuhle je trochu silnější marauder díky kterému teran může aspoň trochu potrápit soupeře

:D
muzu vedet, v jake jsi lize? :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 08. zář 2010 8:40:16 

1vs1 diamant rank 30
2vs2 diamant rank 11
;)

Ale není to jisté. Přece jenom kdykoliv tě může někdo předběhnout a jestli mi někdo nevěří, klidně sem dám odkaz

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 08. zář 2010 8:48:57 

Jo a ještě mě napadly další dvě věci.
1. Jak říkáš, že hraješ random. To že se ti nejlíp hraje za terana ještě nemusí znamenat že je OP. Třeba si to ani neuvědomuješ že ti to za něj prostě jde a myslíš si a vnucuješ si představuje že je OP.

2. Taky by jste se mohli všichni zamyslet nad tím, že tohle je propracovaná strategická hra ve které má každá jednotka svou vlastní roli.
Připadá mi, že hoooodně lidí to hraje stylem hry pro Dune2000, CaC red alert a jim podobné(jinak jak já říkám ruskou taktikou) nás mnogo.Prostě postavíté army a pošlete ji proti nepřátelské obraně a říkáte si jak super máte micro a že ho rozdrtíte a ono ejhle. Nepřítel ma counter a jste v řiti.:-)

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 384 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 39  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina