Stealman píše:
Už jsem viděl sposutu replayů (svých her kde jsem sledoval soupeře) kde ten dotyčnej prostě na začátku poslal těžit drony, kliknul vyrábět další dronu a potom prostě furt dokola proklikával drony a krystaly .. když se mu postavila první nová, tak kliknul cca 20x na krystal a takhle porkačoval dál .. jednou dronou se jal stavět nějakou budovu (nevim už jakou) a než na ní našetřil tak cca 15 popojel s dronou mezi dvěma místama (pár pixelů od sebe) sem a tam .. nakonec měl průměrné APM kolem 90, já jsem měl asi 40 a celkem v pohodě jsem vyhrál. Rozhodně si nemyslim že APM = Skill .. spíš to vidim něco jako počet střel na branku v hokeji .. také to vůbec nemusí odpovídat výslednému skore. Hlavně když pak vidím ty lidi kteří vyloženě honí APM, tak je to potom statistika dost o ničem, třeba tenhle měl sice APM hodně, ale např. během boje vůbec nebyl schopnej stavět a expandovat, což jsem já s mnohem nižším APM v pohodě stíhal.
imho to, co tu pises, je dano tim, ze byl zerg, ja za zergy taky stiham jeste min nez za ostatni + za zergy si nemuzes pri boji moc dovolit stavet armadu, zatimco terran posle A-movem armadu + hodi stimpack (nebo toss hodi storm), tak zerg musi nak inteligentne hazet fungusy, posilat rozume banelingy, aby mu nechcipli vsichni na jednom vybuchu, focusovat collosy atd...