Evidentně jsi nečetl, co jsem psal!
Pralev píše:
Co je za problém naučit se bránit se tomu? Nic. Osaháš si to a v budoucnu už to odrazíš pokaždé snadno.
Já psal, že se tomu dokáži ubránit, rozhodně tu nebrečím proto, že mě tím neustále ničí. Ale jak jsi sám podotknul, tak když se mu to nepovede je s ekonomikou v háji a hra stejně končí během chvíle. To je to, co mi vadí.
Pralev píše:
Zase tak moc protivníků tyhle věci nedělá. Z mojí zkušenosti to dělají z 90% jen lamky, které o sobě vědí, že delší macro hru neustojí a neumí vyhrát jinak. To jsou ale většinou bronzoví a stříbrní hráči. Pokud jsi aspoň trochu učenlivej, naučíš se tyhle rushe zvládat a nevyhnutelně postoupíš do vyšší ligy, kde už se takovéhle koniny nejedou (nejedou se jednoduše proto, že tam už skoro každej umí tohle snadno ubránit).
hraji zlatou a jsou to tak 2 ze 3!

Pralev píše:
Pak je tu ovšem taky něco jako early útok s cílem být agresivní a držet protihráče od začátku pod tlakem. Kdekdo by to nazval rushem, já to za rush nepovažuju. Cílem není soupeře v prvních minutách zničit, ale mít iniciativu, nutit jeho counterovat moje jednotky a moji taktiku, místo abych to byl já, kdo dorovnává krok a přizpůsobuje se. Mimoto jsou tyhle hry daleko zábavnější a taky příjemnější na pohled v replayi. Stokrát víc mě baví dívat se na hru, kde se to v 5. minutě začne mlít, než na hru, kde 20 minut oba expandují, těží, techují a masují armádu, pak se na sebe vrhnou, FPS klesne k nule

a po 20 vteřinách šíleného bordelu jednomu nezbyde nic, napíše gg a je po hře.
To s tebou souhlasím, to jsem taky psal. když se od začátku bojuje a převaha se přelévá z jedná strany na druhou a až do konce nevíš, kdo vyhraje, to je ta pravá hra a né jen stavět, pak jedna bitva a je rozhodnuto. A né, když zerg hned udělá pár zerlingů ajde po mách scv, nebo protos jede s probkou udělal kanon rush. To považuji za blbou hru.