MosquitoCZ píše:
Ja dal vsecky mise na hard,ted hraju tuhle posledni a fakt moc nevim, jak nato...Hraju verzi proti air jednotkam bez nydusu...bohuzel nemam vylepseny vikingy,marinaky,ani mind control,ani planetary,ani ghosty nemam.Takze pomerne netusim,jak mam tuhle misi dat...Zkousel sem vikingy,to je bez sance...ty spectrove to taky nejak zvlast nedavaj,kerriganka mi vzdycky vsecko znici celkem rychle...sice ji zabiju,ale ztraty sou velky,nemate nekdo napad jak nato s timdle rozlozenim?dik
to mind kontrol mi prišlo ako celkom hlúposť a ani ghostov/spectry som tam moc nevyužíval...a tie letecké by si mal dávať s vikingami,s nimi sa to dalo a ani moc nevidím inú možnosť...ale ja som to nakoniec prešiel tak že som zrušil letectvo a boli proti mne nydusy a postavil som vela banshee a s nimi som dával nydusov ked sa narodili (ale treba ich fakt stále ničiť,neskôr ked ich už na chvílu necháš to je koniec),nemá ti ich tam moc kto ničiť a hlavne proti kerrigan boli dosť efektívne,keď ti odpáli tak 3 banshee alebo všetky pooslabuje búrkou to určite zamrzí menej ako keď ti zničí 3 battlecruisre alebo rozbije obranu na nejakej strane (napr. zničí všetky bunkre a už zergovia to dorazia...)