terminatort800 píše:
T.iN.T.a píše:
A vubec... Kdy ma vyjit pokracovani?
Hard dohranej se vsema achievmentama, brutal se vsema vedlejsima ukolama, challenge zlaty a 8h speedrun az vyjde cestina bude uz jen formalita
To seš teda dobrej...musim zatleskat.
Jo a ohledně těch narážek na lávovou planetu:
1)Ta planeta neni neobyvatelná. Jinak by tam přece nemohli bejt ani zergové. Ti jsou přece taky organičtí...tzn. dejchaj.
2)Doutník ve skafandru. Co je na tom? Prostě ten skafandr má zabudovanou vlastní filtraci vzduchu, aby se tam neudusil.
1) Tak vzhledem k tomu jak, zergove vesele bojujou s BC ve vesmiru tak to s tim dejchanim bude kdovijaky. Tim spis, ze i kdyby dejchali tak to neznamena, ze zrovna 20% smes kysliku:)
2) Nevim jak to ma dobrou filtraci vzduchu, ale ve videu na konci, kdyz si Tychus otevre hledi tak tam ma nahuleno jak v Zizkovsky hospode:D
Tim sem sem chtel rict, ze je tam spousta veci delanej jenom na efekt - na cemz nevidim nic spatnyho, spis naopak.Btw. Zajimava vec taky je, ze v dobe kdy delali videa tak asi meli jistotu postupu do finalne verze akorat zerling, hydra a mutra, protoze jsem si ve filmech jiny potvory nevsim:) Takovej corruptor by byl urcite vhodnejsi proti BC a asi s tim jeho pohybem i lip naanimovanej, ale v ty dobe asi jeste nemel jistou ucast:))