EyelessCZ píše:
Je teda fakt, že anatomii zvládáte, ale co s terranem kterej na Vás pošle 5-10 marine a 5-10 marrauders? To jste nějak přeskočili. Jde o to že nevytechuju na templa a on s dvacetičlennou skupinou a odotýkám že s medivacem se sr*t nemusí, se potká v mý základně maximálně se 4-6 stalkerama a 7-8 zealotama...bez nohou. Je doufám jasné že pokud tohle odrazím a jako že ano, protože jsem proinvestoval 150mineralu do forge a mám u minerálů dva canony, kdyby něco prošlo k makantům.
Jenomže co dál. Jeho druhá vlna o třetině jednotek mi zbytek defense posvačí. Marines marrauders je šílený combo jak proti zergovi tak protossovi. U zerga zase nevytechujete na hydru a roache jsou proti marrauders slabí.
Mluvím stále o prvních 8 minutách hry.
Jestli proti tomu máte něco spolehlivějšího než deset canonů a za nima 5 stalkerů tak jsem s tím. Potíž je, že Vás to stopne na dvě minuty a nebudete schopni counteru.
neverim tomu ze s takou armadou aku popisujes ze by si uz mohol mat na counter neporazis tych par marinakov a marauderov a tiez neverim ze este nebudes mat nohy :p a as i think chyba je tam ze si staval forge a 2 kanony :p
za to si mohol mate gate way na vyse + tie nohy