StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je sob 23. lis 2024 8:22:39

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 58 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: sc2cz - Česky komentované replaye z SC2
PříspěvekNapsal: pon 28. čer 2010 18:39:08 
 ICQ  Profil

Unimatrix325 píše:
...
A pak když něco prošvihnete - klidně to posuňte zpátky - překvapuje mě, jak málo to lidi v videích používaj.
...

Přesně proto rád čučím na day9. Zajimavé akce zapauzuje, rozebere a pustí znova zpomaleně.
*musí juknout na day9tv, slíbil, že udělá P speciál podle White-Ra :o))"

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 28. čer 2010 18:45:37 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

no... day9 mi přijde divnej... když chci vidět komentovanej replay, tak abych koukal na sedm částí, kde z poloviny sou záběry na něj :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 28. čer 2010 18:53:44 

Nekoukej na to na youtube, ale na jeho strankach, kde to ma rozdeleny max na dve casti ( kdyz mu spadne stream ).. me se to take libi, ze pauzuje a rozebira. Pro nas, pro lamy je to fajn vec kdyz ukaze co a jak ten a ten hrac udelal spatne nebo dobre. Ale je pravda, ze ty zabery na sebe by mohl omezit.. i kdyz obcas ty jeho ksichty a hlasky ... :D.. pro me jsou nejlepsi komentatori husky, da9 a HD.. v tohmle poradi. Nevim proc, ale HD mi prijde namachrovanej? nevim jaky presne zvolit slovo :).. a huskyho "THOR IS HERE" muzu poslouchat donekonecna.. a ten to spravne proziva, hlavne finale hdh.

Jinak ceskemu komentari fandim, da se rict, ze vsechny podstane i nepodstatne chyby uz byly receny.. Chce to jen cas, aby jste se zlepsili. Btw, koukate na replaye predem nez je zacnete komentovat? jestli ne, tak by bylo fajn si ho rychle projet, treba 3x zrychleny, aby vam nic duleziteho neuniklo.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 28. čer 2010 18:57:28 

Tak Day9 to nedělá jako komentovaný zápasi typu HD+Husky. To že to má 6-7 částí, je protože to bere jako výuku. Pozastaví hru, řekne co udělal, řekne proč je to dobrý, atd... Je to jako video škola na SC2. ;)

Jinak k těma vašim zápasům. Je to pěkný dal jsem si odběr, tak se snažte ať mám na co koukat. :D
Jinak jak psali víše, trochu omezit ty cizí názvy, když koukám a během 1 minuty, slyšim tak 6x slovo harasit, to je neco hroznýho.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 28. čer 2010 19:55:36 
 ICQ  Profil

easyyy píše:
pro me jsou nejlepsi komentatori husky, da9 a HD.. v tohmle poradi. Nevim proc, ale HD mi prijde namachrovanej? nevim jaky presne zvolit slovo :).. a huskyho "THOR IS HERE" muzu poslouchat donekonecna.. a ten to spravne proziva, hlavne finale hdh.

PŘESNĚ! Dřív jsem koukal jenom na HD, ale ten se mi nějak přestal líbit (není to tím, že je šikmoočko ;) ), zato Huskyho totálně žeru, třeba jak měl video, že jede do LA a na konci zpíval, že ho okradou apod., tak to jsem se z toho málem podělal smíchy.. :D

Edit: málem bych zapomněl na Day9 a jeho ódu na steak.. :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 28. čer 2010 21:24:56 

opět všem díky za připomínky a postřehy...

ono dnes jsme zase nahrávali pokusili jsme se zapracovat na těch českých výrazech ale bude to chtít trocha čas no... přece jen pořád nám tam ty anglické výrazy padají...

jinak k mikrofonům, používáme jeden a "podáváme" si ho :) (ono na technickém zazemi porad trocha pracujeme no :) )

na hry dopředu se nedíváme, snažíme se aby děj a zvraty byli i pro nás nečekané. ale ten poznatek se zatavením videa a případně vracením je výbornej určitě to zkusíme + se pokusíme asi udělat i několik her kde se zaměříme více na taktiky a analýzy jednotlivých hračů a buildů

každopadně díky za zpětnou vazbou a podporu, ono je fakt ze je to pro nás dost nová věc nikdy před tím jsme nic podobného nezkoušeli. Snad se naše komentáře budou zlepšovat.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 28. čer 2010 22:34:44 

Tak to bude dobrý, budou z vás český Day9. :D Pozastavit, vysvětlit, analizovat. :D

Jinak mám dotaz, když jste český komentároři, budete se specializovat hlavně na zápasi hrající na CZ/SK scéně? Protože na eng zápasech, se pohybují furt ty stejní hráči. Rád bych se podíval jak hraje naše SC2 špička. ;)

Doplněk: Proč říkáte všem težičům SCVčka? :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 28. čer 2010 23:16:27 

no obcas v tom mame zmatky a sem tam si spletem i rasu atd :D

no urcite, radi by jsme prinesli nejake ceske zapasy ale bohužel zatim moc materialu nemame. proto bych chtel poprosit a znova požádat pokud máte nějáké zajímave replaye tak je určitě pošlet na naš mail sc2cz@seznam.cz

ono mozna se odvazime a nakomentujeme i nejake vlastni hry ale ty nebudou na takove urovni :D ale urcite by jsme radi komentovali zapasy cz/sk hracu

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 29. čer 2010 7:01:44 

Pechic píše:
Doplněk: Proč říkáte všem težičům SCVčka? :)

Tak zase proč ne :D Všichni ví, o co jde, takže np :)) U terranu SCV, 'tossaci SCM (machine) a zerg SCB (bug) :roll:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 29. čer 2010 9:35:31 

edit: na esl vsechny repy zmazali? :l

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 58 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina