StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je sob 23. lis 2024 5:15:24

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: MOTHERSHIP
PříspěvekNapsal: pon 10. zář 2007 17:57:46 
 ICQ  Profil

tak jak to s ní vidíte ? ,,, nevim jak moc se změnila od prvního představení ,,, ale má míň hitpointů i se štítem než Thor ,, vůbec se mi nezdá že je nějak zvlášť silná

Odpovědět s citací  

Předmět příspěvku: Re: MOTHERSHIP
PříspěvekNapsal: pon 24. zář 2007 14:25:45 

Je podle me brzo spekulovat o MS a Thorovi kdyz blizz je jako vzdy ´skoro´ nazacatku.Co vim jako byvaly WoWar ze bude jeste strasne moc zmen a ze Blizz to vyvazi tak, aby za ty investice do budov se MS vyplatila.Kazdopadne jsem smutnej ze ´zatim´ vyradili Black Hole ktery se mi tak zamlouvalo a jak uz jsem na forum zminil ze bych to nechal s tim ze Black Hole by melo urcitou kapacitu kterou muze pohlitit.
Spis me zajima v cem budou odlisni terrani kdyz tedy Protossove maji MS tak co bude ´protiklad´ (ikdyz vim ze Blizz rikal ze nechce aby byly v tomhle protiklady ze tu silu MS rozlozi treba Terranum do jednotek), ale kazdopadne je to zajimava myslenka jak to Blizz udela.
Sam zatim nevim za jakou rasu se odhodlam hrat, protoze Protossy jsem hral docela dlouho a kuli Zealotum (ktery maji ted ten bezva charge ktery vypada uplne bezva) a taky kuli Stalkerum kteri mi prijdou dost mobilni, kazdopadne Terrani se svymi reapery nebo Vikingy taky nezaostavaji s mobilitou.No jeste si pockam na Zergy a asi se rozhodnu:)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 12. led 2008 19:53:19 

no já po mothershipu hrozně toužím a doufám že ju blizzard jeste upraví a vrátí ji black hole lepší štíty a attack kidne at je vyrobena pouze jedna, ale at je draha a silna ma to byt pýcha protossů :mrgreen:

"But though we strike at you from the shadows, do not think that we lack the courage to stand in the light." - Zeratul

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 30. dub 2010 0:09:55 

Velke rotujuce ufo ktore ma okolo seba cepele, striela lasery, teleportuje k sebe spojecov a potom ich zneviditelni
..a ako ceresnicka na torte je vortex ktory posle tvoju armadu do inej dimenzie.. mne to celkom staci 8-) 8-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 30. dub 2010 0:22:16 

arizon píše:
Velke rotujuce ufo ktore ma okolo seba cepele, striela lasery, teleportuje k sebe spojecov a potom ich zneviditelni
..a ako ceresnicka na torte je vortex ktory posle tvoju armadu do inej dimenzie.. mne to celkom staci 8-) 8-)

A používáš ji tedy opravdu nebo jen za protosy nehraješ a tak prostě prohlašuješ, že vše, co mají, je možná až zbytečně silné? :-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 30. dub 2010 0:58:34 

claudia píše:
arizon píše:

A používáš ji tedy opravdu nebo jen za protosy nehraješ a tak prostě prohlašuješ, že vše, co mají, je možná až zbytečně silné? :-)

..protosa hrajem a je celkom tazke ju vobec dostat von..bud je to v lategame alebo ak skusas mothership rush ale pravda je ta ze je to jednotka ktora dokaze rozhodnut celu hru ak spravne umiestnis vortex alebo dobre zastienis armadu

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 30. dub 2010 5:00:04 

Me strasne stve,ze nenechali ten ,,Plant Cracker" a ..Time Bomb" u Mothership

Veni,Vidi,Vici.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 30. dub 2010 7:46:33 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

No... já mám teda docela averzi vůči jednotkám a schopnostem, který můžou rozhodnout celou hru v jednom okamžiku. To je pak docela nepříjemnej faktor náhody.
Musim říct, že takovej pocit mám bohužel i z ghostovy EMP. Dobře použitá někdy v early/midgame prostě rozhodne hru. To třeba storm má mnohem větší varianci - jeden neudělá skoro nic, musí člověk naházet 3-4, takže je velká pravděpodobnost, že jeden netrefí vůbec a dva jen trochu, takže výsledek je tak nějak průměr a ne jen černá a bílá...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 30. dub 2010 8:47:28 

Vůbec mi není jasné, jak mothership "rozhodne celou hru". V čem je např. lepší než její předchůdce arbiter. Je dražší, pomalejší a může být jen jedna. Má možná více životů ale opět, vzhledem k praktické nemožnosti s manévrovat v mnoha bojích přežije sotva vteřiny. Damage je mizivý.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 30. dub 2010 8:49:50 

arizon píše:
claudia píše:
arizon píše:

..protosa hrajem a je celkom tazke ju vobec dostat von..bud je to v lategame alebo ak skusas mothership rush ale pravda je ta ze je to jednotka ktora dokaze rozhodnut celu hru ak spravne umiestnis vortex alebo dobre zastienis armadu

Ano, je těžké ji dostat ven. A na to, jak je to těžké, nic zase tak zvláštního nedělá. Arbitery člověk mohl chrlit v houfech a být s nimi stejně zákeřný.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 13 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina