tak ja mam taktiku za Terrany ze zacatku zastavim vchody tema depotama velmy doporucuji proti zergum ze zacatku a obklopit to marinaky.
muj dojem ja sem velky fanda serie command and conquer akorad uz to je velmy davno co vysel poradny dil a musim rict ze tohle je o proti cnc4 asi snad miliarda krat lepsi znam starcrafty uz velmy dlouho je to opravdu uzasna hra stary sem si nekupoval ale tohle sem se rozhodl koupit a asi zrejmne je budu hrat zavodne nebot mne to priserne chytilo uzasna grafika temner presne sou vsechny jednotky jako z predesleho dilu proste nadhera atmosfera presne takova jak ma byt akorad my je lito meho nej oblibenejsiho brouka lukera
a housenky u protosu jinak my jeste chyby trochu plamenometcik ale snad to jeste uvazeji a tyhle uzasne jednotky vrateji spet do hry
co mne velmy zaujalo je jak se za zergy hraje trochu tezce nez za terrany nebo protosi protoze dokud nemate matku ste ve velkem ohrozeni take mne zaujalo Rich Mineral Vein taky dobrej napad a ty barikady jak nekdy braneji v postaveni zakladny skvele.
moje hodnoceni hry je 88 % 4