Ghostik píše:
Zdravim lidi,
potřeboval bych trochu poradit, případně možná potrénovat(pokud by to šlo). Hraju za tossa většinou 2vs2(bronz), ale snažím se teď naučit 1vs1, stále se držím na +- 50 místě v bronzové lize. Snažím se jet toss rush. Stavím vždy 2 max 3 GW a rovnou stavim zealoty, takže kolem té 4-5minuty jich mám 5-6. Pak postupně přecházím na stalery a když mám cca 10 zealotů tak se snažím útočit. Občas to vyjde občas ne. Proti tossům či zergům mi to vychází často. Ale proti Terranovi se absolutně nechytám(teda pokud to není úplná lama), když se snažím vyzkoumat zealotův náběh tak protivník má v té době mariňáků tolik že s těma zealota + stalkeři vzadu občas jsou i setry nechytám, snařím se využít FF na rozdělení jeho armády, ale jak má za zadkem medivac+stimpak tak většinou projedu. Případně pokud se přejde do delší hry(teď nevím zda to je late game, nebo middle). Jednoduše pokud mi nevyjde zealot rush, tak nevím na co přejít a většinou tady ztroskotám. Zkoušel jsem HT s bouřema, sice tím přejedu dost pánáčků, ale pak dostanu čočku že přiletí buď vikingama nebo battlecruiserama. Collose nestíhám vyrábět, možná jsem pomalej, nebo nevím jak rozdělit ekonomiku tak, aby stíhal vyrábět pokročilé jednotky.
Začátek většinou zkouším 9 probou stavím pylon, po dostavení stavím GW a zároveň produkuju proby jak to jde, po dostavení GW stavím zealota a jak jsou min.stavím další GW, pak asimilátor a hned jak jsou min. stacím CC, pak už jen stavím zealoty ze 2 GW a jak se vyzkoumá warp na gateway, tak používám ch.boost na gw abych stíhal rychleji portovat, minerály které přebejvají vrážím hned do vylepšení zbraní zealotů. Mno pokud vyjde pak rush, tak produkuju zealoty jak to jde, když to projedu, tak nevím na co přejít. Collos mi přijde proti mariňákům dost slabej, jelikož když ho psotavím tak mi ho většinou sestřelej.
Mam pre teba len jednu radu a to nehraj rushe, tak sa nic nenaucis a ani to nefunguje, kedze to co hras je uplne zle. Na teamliquid si najdi zakladne BO za tossa a to hraj.