deacon píše:
Předně toto forum trpí absencí moderátorů. Když už tedy by mělo něco jako komunitu vytvářet - kolik je tu aktivních lidí? Kde jsou všichni ti čeští hráči, když nejsou tady? Česká scéna komunitu jako takovou nemá nebo jsem ji nikde nenašel.
A ty se divíš, že zrovna třeba tady žádná není? Jak by taky mohla. Nikoho nebaví poslouchat stejný trapný OP kecy, nadávky a negativní přístup. "Já jsem bůh a ostatní ste másla"
deacon píše:
BTW pokud někdo chce něco tvořit, musí být připraven na kritiku a musí ji umět přijmout. Ať tu od Aklaina či od kohokoliv jiného.
Tohle není kritika. Tohle bylo opět honění si vlastního ega. Jak je dobrej, jak hraje dlouho a bacha, jak je strašně dospělej. Upozorňuji, že vše střílel od pasu aniž by měl sebemenšího tucha na koho vlastně střílí. Hlavně že střílí ... a tím podráží nejen někoho, kdo se snaží, ale vlastně i všechny snahy o vytváření komunity, protože zase ty stejný trapný OP kecy, nadávky a negativní přístup prostě všechny omrzí.
deacon píše:
BTW 2 - Aklain odhaluje moralizační zmetky - lidi, kteří se budou nad jeho chováním pohoršovat a přitom dělají +- to samé
)
LOL .. nikdo se tu Aklainovu chování nepřiblíží ani na kilák, natož +-... (BTW by toto neřek nikdo, kdo nevidí za jeho rádoby cool skořápku zmiňované "internetové imunity" ... takže co .. spolužáci? (čistě tipuju
))
Aklain píše:
deacon, cele mi to tu kazis :/ 2 a pul roku tu ze sebe delam dementa badmanera a namyslence.. teemer vsichni mi to zerou... napr takovej drakan by o me napsal i diplomovou praaci.... to me neustale pohani v tom to delat stale a dokola a uzivat si tu demenci ceske " sceny " a ty to takhle ted vse nicis :/ stop !
Tomu se nedá ani smát. Jestli se ve 23 letech (dobře, od 21 let) "bavíš" podobným způsobem a ještě si u toho myslíš, jak nejsi dobrej... Na to se asi nedá moc co říct, protože bys to s největší pravděpodobností stejně nepochopil. Demence je tady totiž na druhé straně barikády.
OT: Připomíná mi to vtípek ze základky. Z rádia se ozve: "Po D1 se řítí šílený řidič v protisměru." ... Kdyby jen jeden, oni jedou všichni....