Tak jo taky musím řící, že teda až když sem to hral za demon huntera delší dobu, tak se mi to začalo líbit, ale ze začátku jsem byl hodně zklamaný.
Zkoušel sem to i za Barbara, ale to bylo takove normalní a za monka to nebylo taky špatné. Jen toho witch doktora jsem nějak nerozjel, asi server nechtěl pustit.
Takže ikdyž jsem měl v plánu to jít za wizardra, tak ten mne opravdu nechytil, snad až to vyjde to bude jiné, uvidíme.
Jinak plus/minus
- v coop mi ty souboje přišli hodně nepřehledné (už i v single mi to přijde sem tam až moc)
- co se týče inteligence přátel v coop tak to je no comment (ale to je tak u každé hry)
- radši bych měl temnější barvičky, takhle mi to připada ala wow až moc barevne (trochu bych přidal víc krve a míň duhy)
- místami až moc rychlě (člověk si ty souboje moc nevychutná, při tom speedu)
- tsystem skillu (hold ve WOW jich bylo moc na liště, tady zas nějak malo)
)
- zatím nevím, ale připadalo mi že mi jsou panize nanic (v plné hře to asi bude jiné)
- chybi mi tam ty svitky townportalu a iidentify
- chtělo by to mít možnost to trošku odzoomovat
+ no tak i grafika co se detailu týče je pěkná, hlavně inside (ale furt ty barvy /)
+ odlišnost hlavních postav (zatím mi připadalo, že každy char je jinak hratelný)
+ hudební podaní (tak tady sem ani nepochyboval)
+ achievmenty (aspoň pro mne, rad něco plním co mi dá ještě bonus a odemknutí dalších položek)
+ tak nemusím se starat o dovednosti (ikdyž někdy bych i rád přidělil int, str, agi...)
No asi tolik. Jinak snad si na tu grafiku zvyknu, ale musím říci že přeci jen kdyby to bylo míň barevné, tak bych byl radši.