Teď mě přijde že protoss hraje jinak za začátku sentry a par zealotu více sentry a je to peklo. Nebo i spropadený mass stalkerů a colosu -> nevím před 14 dny tam zerg poslal mass rouchu a win teď tam stalkři stojí a rouchové padají
Beztak to Blizzard potaji patchuje
každý 3-tí útok má vyšší hodnotu
ne ale Teď protosové hrají jinou taktiku a člověk se u toho hodně zapotí.
Třeba zealot je brutální tank a DPS ze začátku na zerga ten rozseká snad cokoliv / kombinace zealoti sentry a stalkeři jsou vražedná hlavně když toss jede fast expu a potom udělá hromadu 7gate i více a jde zabít zerga. Teď mě celkem tosové sundávají když jedou tyhle koniny.
co se tyče PvP tak jsem to jako toss dřívější vítal ale teď jak se dívám to není ani hra ale jatka terrana opravdu ten mass zealotu + archonu je HC zastavit do toho Colosové nebo HT to jsou jenom jatka ......
Ale celkem mě zklamal Ultralisk
ani nevím co si mám oněm myslet mě přijde takhle k ničemu protoss ho rozbije jako hračka a na terrana není nejhorší ale nahovno je že ultralisk se sekne na 1 marinakovy na medičce a zabijí ho tak pul hodiny a zbytek věcí ho tam rozstřílí namaděru. Jako nevím na to že to stojí jako Thor nebo Collos tak mě vždycky taková tlupa Ultralisku padá jak hromada hnoje
za takove množství Thorů a Colosu bych tam vysmažil všechno