Timpa : jsem sice jen silver, ale doplnil bych drobné detaily
Stavěl jsi druhou expanzi a v mainu to slackovalo asi 20 těžičů docela dlouhou dobu. Buďto mohli jít na na 1. expanzi, nebo dojíždět ke třetí. Neměl by jsi pak problém s transférem.
Xel naga tower - co jsem si všiml, vůbec jsi je neobsazoval. To samé Observer. Všimnout si s ním, nebo tou poletující Warp Prism toho hloučku Oviků před jeho 1. expanzí a zničit je, máš jej v supply bloku, ze kterého by se nevyhrabal.
Měl jsem více jak 4k minerálu. Už při harasu 50 Zealotů by jsi jej převálcoval.
Při útoku sis nehlídal boky. Kdyby Zerg jel Banelingy a vešel by do tebe z boku, máš po útoku.
Ta hra na nervy s Warp Prism se mi líbila. Ale uvážil bych nejspíš proxy pylony na jeho 3. a 4. expanzi. Soustavné ničení jeho workerů -> to je prostě nádhera
--------
Ještě že není nutno komentovat toho Zerga. Tu rasu mám rád, ale to jak on hrál, to mě až děsí. Sic hodně expanzí, slušně tě odrážel. Ale asi 10 minut měl na všech expanzích obsazen plyn a netěžil. Přitom udělat expu v levém horním rohu, kde jsi nebyl, hodit tam Greater Spire a naletět na tebe s Brood Lordy, tak by převálcoval tvé Stalkery bez Blinku. Overseera morfoval až poté, co jsi mu tam s DT naběhl
Jedna Queena na bázi, nerozšiřování creepu. Aspoň že lingama obsadil X-Towery
prostě funny hra