Ve zkratce: ve stole mam dve diry od mlaceni pestma
. Rekord proher v rade 11 bez pauzy...rekord vyher v rade 15.
Jednou je clovek dole a jednou nahore...ja se nastesti vyvztekam u replaye (nekdy se uklidnim kdyz vydim o kolik lepsi souper byl. Ja jen nerad prohravam kdyz je souper vyrazne horsi a vyhraje nejakou allin strategii. Vim ze nedavno jsem prohral TvZ, kde zerg jel 15minut jen zerg baneling, pak switch na 10minut muta, pak 10minut ultras...a nakonec jsem prohal na opravdu pozdni BL. Kazdopadne jsem prohral jen tim, ze sem si celou hru myslel ze mam soupere proste zvladnuteho, v klidu jsem expandoval, kdyz na me neco poslal tak to umrelo a ja pomalu postupoval k nemu (pocitam ze sem zabil tak 500lingu a pak tak cca 50mutas a dalsich 20ultras...mozna vic...kazdopadne, kdyz mi priletelo 12BL + 20 coruptoru na produkcni budovy a ja mel 4 vikingy...stihl sem udelat asi dalsi 4, ale nedokazal sem si poradit s tema BL, takze moji thori, marina, tanky apod nemeli sanci). Samozrejme moje blbost, ale nastvalo me to prohrat proti nekomu kdo hraje sve homogeni 15timinutovky (ling, muta, ultra, BL...).
Takze hraju i nasranej, ale nez jdu spat musim se nejak uklidnit, nejaky ten win ve 2v2, nebo nejaky TD apod. Nebo aspon win 1v1 (i kdyby moje vecerni skore melo byt 1:10), jedna vyhra na zaver mi staci aby se mi slo v klidu spat.