Ja nevim ale to jste nikdy nehrali zadnou soutez (nemyslim v SC2). Ja osobne jsem velice emotivni (ctete cholerik) a tak byli casto ode me slyset nadavky na rozhodci a pod. Tohle je uplne to same...Proste v zapalu boje mi nejake to slovicko obcas ujede. I kdyz virtualne nenadavam spis napisu neco ve stylu: gz, great skill, proxy gateway
. Ale kazdy kdo me zna, tak i kdyz si vyslechl pri fotbalu volejbalu a podobnych kratochvilich leccos tak vi ze nic takoveho nemyslim vazne a kdyz to souper resi a citi se dotceny tak se mu proste po par minutach omluvim (az vychladnu).
Takze naprosto chapu HH a podle toho co psal to pro me neni nejaky slaboduchy jedinec.
2DrD_Lucius: A spravne je kripl, i presto ze ve slovniku spisovne cestiny neni ani jeden tvar tak tohle slovo pochazi ze slova cripple. Ypsilon ve slove krypl tedy nema vubec zadny zaklad. Je to jako by si psal slovo hyc = horko, vedro (spravne hic z nemeckeho Hitze)
Kdyz hraju 1v1 tak hraju proti nekomu a ne s nekym. Mozna to mate jinak, ale pripustte i tuto moznost...na pul hodiny je to muj nepritel.