Stealman píše:
yuna2424: Tady s tebou v podstatě souhlasím, ale pokud budu stavět counter až když muti přiletí, tak se taky nečapu. Od toho je scan a jiné scoutingy. Samozřejmě, že Thor se staví dlouho, ale to jakákoliv pokročilá jednotka. U stalkerů není ani tak problém mobilita, i když ani s blinkem muty nedoženou, tam je problém v surové síle. Prostě stalkeři nejsou na muty counter, to bys jich musel mít fakt hodně. Dokáží s nima bojovat, ale necounterují je, takže pokud mě zerg zastihne v situaci, kdy zrovna nejedu stalker heavy armádu tak mě taky zničí. Jinač v podstatě souhlasim s tím co píšeš, jde mi prostě o to, že my ostatní taky nemáme na všechno snadno a rychle dostupnej counter.
Mass stalker neni counter na muty.... OK bez hrat 2v2 a neres veci ktery neznas z praxe, nebo spis je neumis zahrat.... Ty jsi asi nikdy nekoukal na nejaky PvZ ze? mass muta counter blink stalker + popripade HT/archon... PvZ se ted hooodne hraje forge expa, vlastne nic jineho se nehraje... takze do mineral line canon/y ... fakt nechapu tvoje myslenkove pochody... 2v2 je uplne ale uplne jina hra nez 1v1 tak jsem netahej tvoje postrehy z 2v2 ktere jak vidim taky neumis....