Lidi já se vám divím, že Vás stále baví o tom debatovat. Kdyby jste si radši vy, kteří nadáváte na ghosty vyzkoušeli hrát za terrana, udělali byste líp a asi byste změnili názor. A to že prohrajete kvůli ghostovi, je vaše blbost a neschopnost, a ne kvůli imbalance, OP, nebo Blizzardu.
Ozzy_89 píše:
Řikejte si o mě co chcete o noobovi atd ale tady Timpa vám to řekl jasně. co ve hře můžete mít bez rizika v 6 minutě, nemusí upgradova, jen počkáte na dalších 25 energy a uděláte někomu 1000 damage a navíc zrušíte všechny ability všech senter a immortalů??? Tohle prostě s konečnou platností je OP a klidně nadávejte dál... Kdo to neuzná, neumí počítat do pěti. Včera jsem to zkoušel proti PC na Insane, já za terrana za kterýho vůbec nehraju proti tossovi. Masil to proti mě luxusně ve velkym... nestačilo to... A to se bavíme jen o Ghostovi. To je jen jedna z OP jednotek co má terran v zásobě, kterou navíc ještě zlevnili.
Aha, takže máš v 6. minutě ghosta a hromadu mariny... hmmpf mmg(btw je to marine medivac ghost - čistě pro jistotu, ať nedojde k šumu) push se zná již od bety(8. - 10. minuta pokud si dobře vzpomínám) a že by to byl takový masakr se říct rozhodně nedá(by se to používalo více). On to docela dost dobře brání např. masa lotů, které to 100 štítů nesebere. A znova, co ti brání mít armádu rozdělenou, ne pohromadě? Ano, proti ghostovi se lidi, co mají armádu blbě poskládanou nebo blbě postavenou nechytají. To stejné platí pro terrana, co si nechá stát na holdu celou armádu pod stormem... Nebo když si jedeš 3gate FE a terran jede cloak banshee, taky se nechytáš... halt si musíš upravit hru proti tomuto
). Na mid-diamond- úrovni je PvT relativně vybalancované celkem dobře
Ghosta tam umí použít málokdo a když už ho mají, používají ho blbě(EMP na chargeloty např.)
) A když je to tak unbalanced, tak se divím, že jsou tu finále pohárů, kde jsou Protossové
Zlatý Aklain