Díky moc. Přesně takhle sem si to představoval.
Jinak k tomu špatnému BO u 4gate. Pokud myslíš tu brzkou gateway tak to sem odkoukal od HerO, kterej to nedávno zahrál na nějakém turnaji a pak to po něm úspěšně zopakoval i HuK. De tam o to, že měš wg o něco dřív, než při klasickém 12gate. Je pravda, že v mým provedení to asi není úplně ono. Možná, ale máš spíš na mysli, že se mi zbývající tři gateway dostaví nějakou dobu co se dokonči wg research. To je chyba a potřeboval bych vědět při kolika "procentech" wg je třeba dát stavět gaty.
Ten 4 gate proti T sem hrál kvůli tomu, že sem si ho chtěl zkusit
, ale hlavně kvůli tomu, že to byl Random a měl sem už na něj najeto. Jinak proti T se snažím hrát hlavně 1gate expand. Říkáš, že Robo bych měl mít dřív jo? Já totiž nevím, kdy může přijít cloaked banshee
Jinak ten můj pokus o 1gate stargate i vém provedení v Goldu docela vychází
. Tenhle build se mi hrozně líbí, ale připadá mě dost těžkej na provedení no... K tomu BO: Co konkrétně je špatně? Ten začátek se snažím jet podle návodu na TL, ale dál už nikde nic není
. Proto přidávám druhou gate a po dokončení 4 phoenixů zabírám expanzi. No a follow up to mám trochu problém no. Napadlo mě, že bude asi nejlepší jet Colose nebo HT, protože soupeř většinou začne massit Hydry. Jezdím spíš HT, protože zároveň docela dobře countrují Mutalisky na který překvapivě soupeř taky někdy přejde a taky mě s HTckama baví hrát. Ale takhle to vidím já, takže pokud tady píšu nějaký blbosti tak mě, prosím, oprav.
Edit: Jo tak mrknu na to video a zkusím se poučit.