Pralev píše:
Nechápu, proč mi tady všichni nadáváte jen proto, že se mi něco nelíbí, pokud vám jo, tak buďte rádi. Mně se nelíbí to, že P má prostě k dispozici vše, na co si vzpomene. Všechno protiletecký, bouřku, observery, Blink, chrono boost, Colosse s mega dostřelem, DT, Zealoty s chargem, Warp Prismy, co přenáší jednotky a ještě udělají pole, do kterýho jdou warpovat další jednotky, Pylony všude po mapě, kam se dá reaktivně warpovat kdykoli cokoli, aniž bych si to musel předem scoutnout (třeba drop), Photon cannony jako naprosto univerzální obrana ke každé expě a zároveň i detektor, Force fieldy řešící 90% situací ve hře, Immortala, kterýmu Siege tank v siege módu dá 10 dmg, Feedback jako naprosto univerzální counter na všechny castery ve hře a dokonce i ne-castery (BC, Thor), při nešikovném schytání EMP do HT možnost předělat je na nezpomalitelné Archony, kteří nejsou ani Light ani Armored, takže de facto nemají přímý counter (když Terran chytí na Ghosty Feedbacky, moc s nimi dalšího dělat nemůže), Void Raye, které si nabije o šutry a pak brutálně rychle kosí úplně všechno, včetně teoretických counterů, dokonce útočí za letu, Phoenixe, kterými může zvedat vše možné, dokonce i tanky v Siege módu, a harassovat těžby, a kdyby se vyloženě nudil, tak Mothershipku, co mu cloakuje celou armádu a nutí Terrana bojiště neustále scanovat. Prostě P má ze všech ras nejvíc věcí, co může použít a co mu usnadňují hru. Já jako T toho moc na výběr nemám.
Presne tak.
To Stealman :
Vidíš, aké jednoduché je totálne zosmiešniť tvoje argumenty? A niečo podobné by sa dalo použiť na všetky tvoje posty. Hodnota tvojich príspevkov je nulová. Vážne si to vyskúšaj zahrať aj za Terrana, či to má také jednoduché.