Jeremiasz píše:
jenze ja nepisu o obsahu dane pseudorady ale o jeji forme. Proste jen nerozumim tomu, proc, kdyz uz si nejaky z vas mastermachru mysli, ze dotycny fnukajici je debil nestojici za konstruktivni radu (coz muze byt pravda) proc to proste neprejdete ale mate potrebu po nem jeste slapat. I to je treba duvod, proc jsem sem nekdy pred pul rokem prestal postovat (coz byla nepochybne pro toto forum strasna ztrata). Ja jsem ani tak nepotreboval rikat, ze mam malo dronu, nescoutuju a pozde expanduju jako spis si o tom pokecat s nekym podobne postizenym, rozhodne jsem netouzil po tom se docist ze jsem blbecek a hraju za OP rasu tak co si stezuju (coz je presne ten druh "rad", ktere jsem masivne dostaval a velmi za ne dekuji).
long story short. fnukani je stejne otravne jako zesmesnovani nebo bagatelizovani jenze fnukani ma realnou pricinu kdezto to druhe je jen projevem arogance. Ale ocividne nekteri zoufalci, jejichz jedinym zivotnim uspechem je zrejme diamatova liga ve SC, maji potrebu si timto honit ego.
howgh
PS: nepotrebuji zadnou flame reakci
Moje forma mi je v tomhle pripade opravdu ukradena a nemam potrebu ji zde resit.
Kazdopadne si zabil dalsi topic:) Nechapu, proc tobe podobni reagujou, kdyz nemaji cim prispet k jadru diskuze a maji potrebu jen remcat o forme.
A dokud se nekdo ohanet timhle typem nazoru, ktere tu padaly, budu ho zesmesnovat, deal with it.