Ashencz píše:
Já nevím, mě docela jo
Saltazar: Jasný, zjistíš, že siege tanky se dají siegovat, ale pak nadáváš kde to je, než zjistíš, že v tech labu
Jako začátek jo, ale solidní MP na tom nepostaví. Hlavně mě přišlo, že v kampani jsou ty mise dělaný tak, že pokaždý je dobrá ta jednotka, kterou ti to vodemkne... teď najednou přijdeš do hry a ty brďo, já můžu dělat všechno... A končí to hnusným rine rauder tank medivac banshee viking one based play
Už mi fakt začínají lézt na nervy lidi, co se mnou debatují stylem jako ty. Přečtou si můj příspěvek, vytáhnou si z kontextu co se jim hodí do noty a argumentují ti s ignorací toho zbytku. To sakra jsi nějaký politik nebo co? Proč tohle děláš. Ale tak kvůli tobě ti to zopakuju jak jsem to navrhoval, odpoví ti to i na ty tvé pitomé argumenty že by nevěděl kde vzít sieg tech.
Citace:
odehrát kampaň aspoň za nejlehčí kvůli chápání jednotek, pak s jed aspoň na bronza challinges, dát pár customek s někým a jít do ligy, samozřejmě nejlépe za terreany
Stačí ti to? Nauč se číst.
btw solidní multiplayer? CO si pod tím představuješ? Mě trvalo dostat se z nuly do diamondu za půl roku aktivního hraní, co jako chceš? Aby si odehrál kampaň a byl predy? Ten je totiž na té tvé solidní úrovni.