Aklain píše:
slysel si nekdy o funkci ladder?
No jak kluci výše řikali prvně to přečíst pak flamovat ,ale jinak tvé rady si vážím ,ale ten topic jsem pro něco založil a když tě nezájímá není nic jednoduššího ho ignorovat ,když se ho nechceš účastnit. Jinak to gratuluju k masteru pořádně je tam pokos
Swen píše:
kdyz budu ve hre tak se ozvi klidne par her dam (swen.738) i kdyz sem lama a nic neumim, holt nejlepsi je Bůh a hned po něm Aklain no .-P
Jojo už to přidávám
Budzogan píše:
tvl Aklain tak to je fail... reagovať a ani si to neprečitať. /facepalm
Ja som gold. Ak chceš môžeme niekedy zahrať len tak a potom by som ti popripade napisal, že čo teoreticky je zle podľa mňa.
TS3 sa mi ale nejak nechce riešiť.
Ak máš zaujem, tak mi napiš pm.
Ak máš inač problem so 6 pool tak skus aj youtube. Vela tam toho je o tom ako tieto blbostičky ubraniť.
Jojo šak TSko není poviné jen je to lepší přídej si mě a jak se sejdeme zahrajem
___________________________________________________________________________________________________
Jinak má situace že účet mám dva dny a hraji po půl roce nečekal sem takový zájem ale zítra mám lanku v CSku a školu je teď toho víc
navíc abych se dostal aspoň do "formy" bronzu
DD tak si dohraju kampaň. Takže díky že píšete dáme hry to jo ,akorat tak běhěm příštího týdne teď je toho fakt moc navíc prvně chci dohrát aspoň tu kampaň
Ještě jednou díky a glhf!