Aklain píše:
77white píše:
Aklain píše:
White: Neni v tom rozdil ovlivnujici tvuj skill a neni v tom rozdil jsou celkem 2 odlisne vety.... ja se hadam za tu prvni....
Jasne. Muzu hrat s mysi za 50 korun a budu dobrej. A kdyz potom presedlam na mys za 2 litry, tak nejspis budu lepsi, bude se mi s ni hrat znatelne lip a budu moct podavat kvalitnejsi vykony. V tomhle pripade si to nemuzes takhle rozlisovat.
ja uz 5 let hraju s ECG mysi.. stala me tenkrat 100,- 2x sem s ni vyhral 1v1 awp cr ligu.. valel sem s ni ve warcraftu a na sc2 mi staci natolik abych byl lepsi nez 98% hracu..... takze to tvoje tvrzeni taky neni prijatelne... zvlast kdyz boxer zacinal na kulickove mysi a uz v te dobe s ni v BW delal neuveritelny pekla
a podlozku mam ten obycejnej.. maximalne zmuchlanej hadr politej kavou a pomalu se uz rozpada
Aklaine 98% hracu sou lamy, co nechapou zakladni principy teto hry. Az na masteru muzes vubec zacit o hre premyslet o tom, co delas. Vsichni to vime, nikdo to ze slusnosti nerika, jen ty se furt vytahujes tim, ze si lepsi jak 98% hracu. Coz je usmevny, protoze stejne jako ja neladderujes a buh vi, kdo z lepsich hracu s tebou hraje customky, kazdopadne co si vybavuju tak na turnajich co sleduju te sestrelujou v prvnich kolech.
Vsichni taky vime, ze profi mysi jsou velkej rozdil oproti levnejm ksuntum. A taky chapeme, ze nekomu proste vyhovuje starsi vybaveni (resp. na to nema nebo nikdy poradne kvalitnejsi vybaveni nevyzkousel, aby zmenil nazor).