DotA je krásná ukázka toho, jak si každý člověk kutí na svém písečku. To nemluvím pouze o samotné hře viz W3:DotA, HoN, LoL, SC2:DotA?, DotA2?, ale i o platformach - Garena, Darer, RGC, Dotalicious atd. atd... Jsem hráč Doty, hraju klanově na slušné úrovni, starám se o komunitu, ale koupil jsem si SC2 a ta hra mě baví - podobně jako Apple, Blizzard nabízí komplexní řešení. Ne jenom samotná hra, ale i propracovaný quick match system, kde je 7 lig a clovek ma tak moznost na sobe pracovat a videt vysledky.
BTW co se tyce doty samotne tak za posledni 4 roky vyvoje Doty mi prijde, ze ta hra je cim dal tim vic nudnejsi, cim dal tim vic zanika ve hre individualni skill hracu a je to o tom akorat neudelat chybu a priteplene behat ve 2-3 se smokem a cekat, az se nejaky solo hrdina oddali od veze. Drive to bylo o trickovani a reflexech, icefrog ovsem prozirave predelava vsechny spelly tak, aby s nima ani trockovat neslo - scream of pain nejde avoidnout leapem, to stejne plati o svenove storm boltu, dagger, ktery blokuje blink pokud dostavate damage (paradoxne tam je casovac, ktery kazdych 0,33 sekund kontroluje jestli jste nedostali dmg, takze i po tom co dostanete dmg muzete blinkout, pokud jeste netikl casovac, docela o stesti, ne?). Take se neda vubec hrat na jistotu - mate wardu? Ha ja mam smoke
Jdou za mnou creepy hm, nevadi, my mame SMOKE! Stará dobrá 6.48b...