StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 16:42:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Tesite se na blizz Dotu?
Ano, moc se těším 72%  72%  [ 23 ]
Nevim co to je 9%  9%  [ 3 ]
Ne , je to blbost 19%  19%  [ 6 ]
Celkem hlasů : 32
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Blizzard Dota SCII
PříspěvekNapsal: stř 15. čer 2011 7:51:50 

Tak já vůbec netuším o co jde, něco sem viděl na youtube, to asi patřilo k SCBW, nevím, moc se mi to nelíbilo, ale nechci to hanět, páč sem to nehrál a jak píšu nevím o co de, nemohl by mi někdo tak nějak polopatycky ve stručnosti tento mod či co to je, charakterizovat-představit, páč furt na to všude slyším hroznou chválu atd, dík?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 15. čer 2011 7:53:25 

Salam píše:
Tak já vůbec netuším o co jde, něco sem viděl na youtube, to asi patřilo k SCBW, nevím, moc se mi to nelíbilo, ale nechci to hanět, páč sem to nehrál a jak píšu nevím o co de, nemohl by mi někdo tak nějak polopatycky ve stručnosti tento mod či co to je, charakterizovat-představit, páč furt na to všude slyším hroznou chválu atd, dík?

Abych nekecal - to co sem viděl bylo asi spíš k W3, ale to je asi buřt...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 15. čer 2011 9:32:17 

proste ... jsou tam 2strany , obe zavezovany , z kazde strany jdou jednotky ... hrac si vybere hrdinu ktereho postupne lvli , ziskava nove a lepsi ability , silu , jsou tam itemy atp , proste takova jakoby rpg :) a vyhraje ten kdo znici pevnost nepritele ... ty hrdinove jsou +-vyrovnani , jde tam hlavne o micro ... za zabijeni jednotek bo hrdiny dostavas penize ktere utracis za ruzne blbiny co ti pomuzou v boji :) doufam ze jsem to vysvetlil dobre teda xD

k tej w3 dote : myslim si ze by ta blizzardska mohla nahradit wc3 dotu , uvidime jak to blizz udela ... ale v sc ma vice moznosti nez ve w3 a je tu i lepsi grafika ... coz (si myslim) hodne lidi prilaka :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 15. čer 2011 9:37:56 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Arch to popisal pekne, az na ten balance hrdinov. Nie nie su vyrovnany a ani nemaju byt vyrovnany. Dota je 5v5, nie 1v1. Teamy sa skladaju tak, aby boli silve vo vsetkych aspektoch hry. Nejaky strength based tank, agility dmg dealer a caster. Niektory hrdinovia su silny na zaciatku, iny az v mid/late game. Aj nato treba mysliet pri skladani teamu. Cize ziadny balancovany hrdinovia, ani omylom. Prave naopak, velmi rozdielny. Ak stretnes face to face toho nespravneho, radsej utekaj ;)

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 15. čer 2011 10:35:50 

By mě teda zajímalo kdy to hodlaj vydat :)

Ethy #595 - přidávejte :), zahraju s každým

Obrázek

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 15. čer 2011 12:08:21 

Arch píše:
proste ... jsou tam 2strany , obe zavezovany , z kazde strany jdou jednotky ... hrac si vybere hrdinu ktereho postupne lvli , ziskava nove a lepsi ability , silu , jsou tam itemy atp , proste takova jakoby rpg :) a vyhraje ten kdo znici pevnost nepritele ... ty hrdinove jsou +-vyrovnani , jde tam hlavne o micro ... za zabijeni jednotek bo hrdiny dostavas penize ktere utracis za ruzne blbiny co ti pomuzou v boji :) doufam ze jsem to vysvetlil dobre teda xD

k tej w3 dote : myslim si ze by ta blizzardska mohla nahradit wc3 dotu , uvidime jak to blizz udela ... ale v sc ma vice moznosti nez ve w3 a je tu i lepsi grafika ... coz (si myslim) hodne lidi prilaka :)

OK, díky za vysvětlení, jen mi ppříjde podle tvého popisu, že už jsem něco podobného hrál, když vyšlo SC2 tak tam byla nějaká customka, nevím jak se to menovalo, ale bylo to dost podobný, taky sem tam vybýral nějakýho hrdinu a vylepšoval kdesicosi, bylo to dost návykový, ale cca po 14 dnech mě to omrzelo (furt dokola)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 15. čer 2011 12:19:49 

spis nez blizardska dota nahradi w3 dotu dota 2 od valve a icefroga... rekl bych :)

a uz sem lama jak svina :D :-*

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 15. čer 2011 12:56:57 

Aklain píše:
spis nez blizardska dota nahradi w3 dotu dota 2 od valve a icefroga... rekl bych :)

To každopádně, nicméně přístup VALVe mě už pěkně se*e, poslední newska je z 1.11.2010 a od tý doby absolutně žádná zmínka o hře, nebo update Dota 2 webu, prostě fail a jestli to už nějak blíže nepředstaví na Comic Conu, tak už vážně nevím :evil:

Ethy #595 - přidávejte :), zahraju s každým

Obrázek

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 15. čer 2011 14:27:50 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Tak vies ako to je... zahrali si SotIS v sc2 a povedali si ze "KUA, ved to je lepsie nez cela nasa DOTA 2... musime to cele prerobit"... a teraz narychlo hasia.

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 15. čer 2011 16:22:53 

:D ja jsem hlavne zvedav jake achievy za to budou ... a jake portrety , ten butcher by byl cool :D

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina