StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 22. lis 2024 16:47:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Terran je vážně OP z pohledu Terrana
PříspěvekNapsal: pon 13. čer 2011 22:04:49 

kori píše:
Cloak nedelam, 4 banshee a jdu. Na heliony vetsinou prdim, pac bud je zavezovanej a nebo (plus) ma uz roache. Pokud nejede fast muta, tak vetsinou padne, pokud jede, padnu ja :-) Z uz je pro me, kvuli bane, desna otrava, takze si jedu furt to samy a je to 50/50 :-)

Tak já na heliony taky prděl a od tý doby co na ně neprdím tak se už zerga tolik nebojím :-) no ale pokud to máš 50:50 tak nevím co řešíš, to je přeci sakra dobrá šance.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 13. čer 2011 22:09:26 

TAUREN píše:
Salam píše:
kori píše:
Koukam, samej strejda tady, to jsem rad, ze nesejm sam (Vida Didaktik! :-) :-D

Tak problem mutas vidim v tom, ze te nepusti z base a v urcitym mnozstvi uz jsou "nezastavitelny". A ani vezky uz pak nepomuzou a tezba je v p...

Nejvic mi ale vadej bane, pac micro sux (a jak jsem koukal, tak ani ubermasteri se ve vetsim mnozstvim moc necapaj a to maj APM 400). Proste bum a konecna :-)

Je fakt, ze nejucinejsi je banshee taktika, pokud na to neni souper pripravenej. Jedu to skoro kazdou hru a bud to vyjde nebo ne (spis neee :-)

Chce to banche zároveň s těma modrejma helionama, hlavně naráz, na cloak se vyflákni, jo a nedělej to jak já v tom repu :lol:

Někteří to ale brání stylem 4-6 královen a vono ty banshe sou pak na prd strilis do jedne a ta druhá ji píchne životy + už mají nějaké veže.
+

TaK nevím 6 královen v době kdy já mám 4 heliony a jednu banche, to už by musel bejt Aklain aby to stih nebo se pletu? praavda je ža na orloje v průběhu hry moc nečučím, tak třeba jo, ale já se vždy setkám max se dvěma u jedný báze, banche jen odláká pozornost a helioni flambujou, samo ne vždy to klapne, ale tak nic neni 100%.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. čer 2011 2:32:43 

Salam píše:
TaK nevím 6 královen v době kdy já mám 4 heliony a jednu banche, to už by musel bejt Aklain aby to stih nebo se pletu? praavda je ža na orloje v průběhu hry moc nečučím, tak třeba jo, ale já se vždy setkám max se dvěma u jedný báze, banche jen odláká pozornost a helioni flambujou, samo ne vždy to klapne, ale tak nic neni 100%.

Pokud to clovec scoutne tak se na to muze vcas pripravit a ty queeny bez problemu prichysta

Yarin vs Internet Live Po, St, Pá ve 20:00
Yarin vs Ladder Live Út, Čt ve 20:00

Obrázek

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. čer 2011 3:04:15 

Yarin píše:
Salam píše:

Pokud to clovec scoutne tak se na to muze vcas pripravit a ty queeny bez problemu prichysta

Jj Jedna trvá 50s ze dvou budov to máš nato tata a nepotřebuješ broučky :). Výhoda tohoto je: dobré proti helionum s jednou ucpeš rampu a rychle ti roste creep takže než ty vyrazíš tak ho máš skoro u základny a když tě soupeř prostě vidí tak ho nemůžeš zaskočit. Je to dobré aji proti banshee neříkám že je to nějaká super taktika jen vím že jak jedeš právě helion banshee tak zrovna todle je problém.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. čer 2011 5:34:45 

no ja se vetsinou dobre bavim kdyz mi scoutne 2 port a ja mu tym prifrcim misto se 4 banshe s 2 ravenama a 2 banshe queny maj na vyber bud se venovat bansheem a mezitim turrety rozsekaj vsechno v dosahu nebo se venovat turretum a pak je rozsekaj banshe a pustej se do tezby, zatim mi to vychazy cca tak na 90%

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. čer 2011 5:52:39 

turety rozkoušou lingové jak nic , dva raveni stejně maj energii tak max na 4 když je teda nenecháš uplně nabýt . takže zatím co koušou lingové/roachové turrety tak queeny ničej letadýlka :D

VoiDsc2cast - stream s komentářem. streamuju Ladder , Custom games , showmatche , clan wars. Se spolukomentátorem Eirilem! :)
a k tomu vám budu hrát to nejlepší z DnB co si umíte představit :) - http://www.justin.tv/voidsc2cast

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. čer 2011 8:05:37 

Spicak píše:
turety rozkoušou lingové jak nic , dva raveni stejně maj energii tak max na 4 když je teda nenecháš uplně nabýt . takže zatím co koušou lingové/roachové turrety tak queeny ničej letadýlka :D

Kdyz to cekas tak jo, ale kolik zergu na ladderu tohle ceka, preci jen jen scout ovikem deal tak 1% zergu v goldu .-P na tebe musim vymyslet neco jinyho ty uz to znas :mrgreen:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. čer 2011 8:14:41 

Salam píše:
kori píše:
Cloak nedelam, 4 banshee a jdu. Na heliony vetsinou prdim, pac bud je zavezovanej a nebo (plus) ma uz roache. Pokud nejede fast muta, tak vetsinou padne, pokud jede, padnu ja :-) Z uz je pro me, kvuli bane, desna otrava, takze si jedu furt to samy a je to 50/50 :-)

Tak já na heliony taky prděl a od tý doby co na ně neprdím tak se už zerga tolik nebojím :-) no ale pokud to máš 50:50 tak nevím co řešíš, to je přeci sakra dobrá šance.

Helioni jsou na prd krome killingu par dron (kdyz mas stesti).

Zase jedna hra, ja napred, jdu na nej (thori + marina + blue flame + tanky) .... mass bane a speedlings *BUM* a oba bez armady (klasika :-). Par najezdu, jeste jsem se drzel (oba 2 expy). Pak switchnul s posledni zasobou gasu na 3 BL. Dal jsem ho s vikingama. Oba uz totalne bez plynu, tak jsme jeli mass speedling vs. mass blueflame helioni. No a hadej, kdo vyhral? :-) Staci se jednou zaseknout a je hnes po nich, kramy pitomi :-D a pak uz me proudem zerlingu umlatil k smrti. Takze ani ty muta nejsou potreba :-D

Mno, ale jinak se snad uz gold blizi. Naposledy jsem dal moc peknou hru s platinakem (P). Dlouha, pekny macro, to ja rad :-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. čer 2011 9:14:47 
 ICQ  Profil

Swen píše:
Spicak píše:

Kdyz to cekas tak jo, ale kolik zergu na ladderu tohle ceka, preci jen jen scout ovikem deal tak 1% zergu v goldu .-P na tebe musim vymyslet neco jinyho ty uz to znas :mrgreen:

goldaci se bavej jak nejlip cheeznout zerga :roll: bravo! Naučte se hrat makro a ne tydle sracky!!!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 14. čer 2011 12:17:47 

kdo tu mluvi o cheezu me jde jen o to zerga zpomalit abych to mohl poradne rozjet v TvZ mam vetsinou cca 30-40min hry

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 60 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina