K afkie a
http://www.uloz.to/8904786/zvt-co-delam%20...%202replay....Prosím, ber moje rady jako rady stříbrného protosse, který odehrál za zergy jednu hru proti počítači, přesto i já jsem schopný najít ve tvé hře chyby:
1.: Nabinduj si armádu na hotkeys!!! viz.
http://starcraftcz.com/extra-skola-multiplayeru-cast4 2.: Při obraně toho pushe ve zhruba 14. minutě by ti hodně pomohlo, kdyby jsi měl vyzkoumaný burrow a zaútočil roachema, u kterých by se dala použít taktika-útok,zahrabání,vyléčení-znovu útok-dále všiml sis, že druhá část tvé armády se celý útok flákala?
3.: Nevím, jestli je to proto, že jsem toss, ale já bych ten push asi odrážel na rampě k expanzi.
4.: Injectuj larvy!!
5.: SCOUTING!!!!!!!!!!!!!!!(např.: tu jeho 2. expanzi jsi mohl prakticky zadarmo zničit,...)
6.: Pokus se být vždy ten, kdo drží xel'naga towery, hodí se to.
7.:Micro: Při tom útoku po odražení výše zmíněného pushe bych ustoupil z dostřelu tanků, zlikvidoval bych tu mobilní část obrany a wall bych nechal na těžším kalibru a nebo bych počkal u jeho expanze, doplnil armádu o roache, vyzkoumal bych pohyb pod zemí a prolezl k tankům a jeho armádě a neměl by mít šanci. Dále mi vadilo, že mutové pálili do CC , já bych zkusil zlikvidovat alespoň nějaký add-on. Těchto drobných chyb jsi dělal více, ale to by bylo na dlouho.
8.: Macro: Micro ještě docela šlo, ale macro, to byla katastrofa: Chyb bylo hodně ale ta obrovská co mi málem ubila oči
bylo to, že jsi měl 3 (slovem TŘI) báze a v nich při nejvyšším počtu 54 dronů, to by nebylo tak hrozný, ALE jejich rozložení ggrrr: Main: zhruba 24(to jde) Ale 2. expa: 18 (to ještě zavřu oči,uši a řeknu no jo, je z bronzu) ALE 1. expa: 11 ( nezlob se na mě, ale to prostě nejde)
___________________________________________________________________________________________________
Závěr:Budu upřímný:Myslím, že jsi to vyhrál proto že terran byl naprostá lama.(i ty jsi proti němu docela dobrý hráč)
-To se spraví, postupně příjdeš na to, jak se výše popsaných chyb zbavit.
P.P.S.:Neber si to osobně, prakticky všichni v mém okolí mi už řekli, že jsem při hodnocení moc kritický.
Na závěr přeji hodně štěstí při dalším hraní a doufám, že jsem tě moc nezdeptal